мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Лаптоп Питање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Јул 2008, 11:48
Мембер Гроуп

Default Лаптоп Питање

Шта да ли ви користите свој Лаптоп за. Желим не цоз иве је добио једну и ја донт чинити ништа на њему више лол.
Old 6. Јул 2008, 11:52
Модератор / ица групе

Default Лаптоп Питање

Свјетлостна коцкање, покер и овде:)

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 6. Јул 2008, 19:47
Донаторска Група

Default Лаптоп Питање

Звучи као да је потребно да бисте добили неколико вируса за зачинска ствари! Нах само шаљив, ја нормално користити свој лаптоп ако сам уморна да седи на мом десктопу, једина ствар користим за полагање мина је у кревету и гледање ствари на ыоутубе, за све остало користим мој дескы:).
али одговор на своје питање објасни мало о својим интересима и хобија етц сте стварно на рачунарима или да ли ви имате само због тога? ако у Вашим рачунарима зашто не научи како да направим слепи миш картотека забављати на себе (то је ако не знате како већ), потрага за кул фрееуаре ћете бити изненађени што пронаћи. Такође покушајте користити ваш лаптоп као хартију? и израда видео записе и фотографије су добар начин да прође време имате Уиндоус Мовие Макер? ако је тако зашто не направити неколико музичких видс или кул слику компилације и отпремите их на ЫоуТубе? Имам аниме компилације Вид да Достигли 13к + погледа на мање од 2 недеље, и био је неколико дана да би на тај начин има је стартер: П
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Питање о мој лаптоп? хитман0042 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 6 21 новембар 2008 13:36
Имам лаптоп питање хитман0042 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 11 28 октобар 2008 06:48
Лаптоп Виста / КСП питање леланд16 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 7 21 април 2008 08:04
Јуст а куицк питање о мој лаптоп .. саммцксо Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 31 јануар 2008 09:27
Питање о Видик Десктоп Лаптоп ХП ЈеннБ213 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 7 јануар 2008 11:00
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц