![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Шта да ли ви користите свој Лаптоп за. Желим не цоз иве је добио једну и ја донт чинити ништа на њему више лол. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Свјетлостна коцкање, покер и овде:)
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Звучи као да је потребно да бисте добили неколико вируса за зачинска ствари! Нах само шаљив, ја нормално користити свој лаптоп ако сам уморна да седи на мом десктопу, једина ствар користим за полагање мина је у кревету и гледање ствари на ыоутубе, за све остало користим мој дескы:).али одговор на своје питање објасни мало о својим интересима и хобија етц сте стварно на рачунарима или да ли ви имате само због тога? ако у Вашим рачунарима зашто не научи како да направим слепи миш картотека забављати на себе (то је ако не знате како већ), потрага за кул фрееуаре ћете бити изненађени што пронаћи. Такође покушајте користити ваш лаптоп као хартију? и израда видео записе и фотографије су добар начин да прође време имате Уиндоус Мовие Макер? ако је тако зашто не направити неколико музичких видс или кул слику компилације и отпремите их на ЫоуТубе? Имам аниме компилације Вид да Достигли 13к + погледа на мање од 2 недеље, и био је неколико дана да би на тај начин има је стартер: П |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питање о мој лаптоп? | хитман0042 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 21 новембар 2008 13:36 |
| Имам лаптоп питање | хитман0042 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 11 | 28 октобар 2008 06:48 |
| Лаптоп Виста / КСП питање | леланд16 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 21 април 2008 08:04 |
| Јуст а куицк питање о мој лаптоп .. | саммцксо | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 31 јануар 2008 09:27 |
| Питање о Видик Десктоп Лаптоп ХП | ЈеннБ213 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 7 јануар 2008 11:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |