![]() |
|
| |||
| |||
| Ne için Dizüstü kullanıyoruz. Ben coz ive bir ve var istiyorum I dont üzerinde daha fazla lol her şeyi yaparım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Işık oyunları, poker ve buraya:)
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Gibi birkaç virüs almak gerekir Sesler baharat şeyleri! Eğer yorgun için yaşıyorum normalde benim masaüstü ile oturup benim laptop kullanmak Hayır, sadece şaka yapıyorum, tek şey ben yatakta döşeme ve YouTube'da şeyler izlemek için, için her şey i) benim desky: kullandığınızda.ancak ilgi ve hobileri vs hakkında biraz açıklamak sorunuzu cevaplamak için gerçekten bilgisayar sizin veya sizin bu iyiliği için bir var mı? Eğer bilgisayar bir neden nasıl yarasa dosyaları oluşturmak için öğrenmek değil halihazırda nasıl), cool ücretsiz aramak ne bulmak sürpriz olacak bilmiyorum kendinizi (bu eğlendirmek. Ayrıca kağıt ağırlığı olarak dizüstü bilgisayar kullanmayı deneyin? Ayrıca video ve resim yapma zamanı geçmek için iyi bir yol olduğunu Windows Movie Maker var mı? Eğer bu yüzden birkaç müzik vids veya serin resmi derlemeler yapmak ve onları YouTube Upload? Ben az 2 hafta ve bir kaç gün bu nedenle bir başlangıç yapmak's döktü: P 13k hit + yılında varılan bir animenin derleme VID var |