менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Ноутбук питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 березня 2008, 11:48
Член групи

Default Ноутбук питання

Що ви можете використовувати ноутбук для. Я хочу, щоб не Coz Ive Got один і я не робити нічого на ній більше LOL.
Old 6 березня 2008, 11:52
Модератор групи

Default Ноутбук питання

Світло ігри, покер і тут:)

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 6 березня 2008, 19:47
Донор групи

Default Ноутбук питання

Схоже, вам необхідно отримати кілька віруси, щоб оживити! Nah жартую, я зазвичай використовую мій ноутбук, якщо я втомилася, щоб сидіти на моєму столі, я тільки мої речі будуть використані для прокладки в ліжку і дивиться на речі YouTube, за все інше я використовувати свій Системні плати:).
але відповісти на ваше запитання трохи розповісти про ваші інтереси і захоплення і т.д. Невже ти в комп'ютерах або у вас є одне тільки заради цього? якщо у вашому комп'ютері чому б не дізнатися, як створити Bat файли розважити себе (це якщо ви ще не знаєте, як), пошук Cool Freeware ви будете здивовані, що ви знайдете. Також спробуйте використовувати ноутбук як документ вагу? також знімати відео і фотографії є гарним способом провести час у вас Windows Movie Maker? Якщо це так чому б не зробити кілька Vids музику або Cool збірок фотографій та завантажити їх на YouTube? У мене є аніме компіляції вигляд, що досягнуто 13k перегляди + менше, ніж 2 тижні, і вона займає кілька днів, щоб зробити так, там для початківців: P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Питання про моєму ноутбуці?? hitman0042 Ноутбуки, КПК & Mobiles 6 21 листопада 2008 13:36
У мене є питання ноутбуків hitman0042 Ноутбуки, КПК & Mobiles 11 28 жовтня 2008 06:48
Ноутбук Vista / XP питання leland16 Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 21 квітня 2008 08:04
Просто швидко питання про моє ноутбуці .. sammcxo Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 31 січня 2008 09:27
Vista Desktop Питання про Ноутбук HP JennB213 Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 7 січня 2008 11:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.