![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що ви можете використовувати ноутбук для. Я хочу, щоб не Coz Ive Got один і я не робити нічого на ній більше LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Світло ігри, покер і тут:)
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Схоже, вам необхідно отримати кілька віруси, щоб оживити! Nah жартую, я зазвичай використовую мій ноутбук, якщо я втомилася, щоб сидіти на моєму столі, я тільки мої речі будуть використані для прокладки в ліжку і дивиться на речі YouTube, за все інше я використовувати свій Системні плати:).але відповісти на ваше запитання трохи розповісти про ваші інтереси і захоплення і т.д. Невже ти в комп'ютерах або у вас є одне тільки заради цього? якщо у вашому комп'ютері чому б не дізнатися, як створити Bat файли розважити себе (це якщо ви ще не знаєте, як), пошук Cool Freeware ви будете здивовані, що ви знайдете. Також спробуйте використовувати ноутбук як документ вагу? також знімати відео і фотографії є гарним способом провести час у вас Windows Movie Maker? Якщо це так чому б не зробити кілька Vids музику або Cool збірок фотографій та завантажити їх на YouTube? У мене є аніме компіляції вигляд, що досягнуто 13k перегляди + менше, ніж 2 тижні, і вона займає кілька днів, щоб зробити так, там для початківців: P |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про моєму ноутбуці?? | hitman0042 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 21 листопада 2008 13:36 |
| У мене є питання ноутбуків | hitman0042 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 11 | 28 жовтня 2008 06:48 |
| Ноутбук Vista / XP питання | leland16 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 квітня 2008 08:04 |
| Просто швидко питання про моє ноутбуці .. | sammcxo | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 31 січня 2008 09:27 |
| Vista Desktop Питання про Ноутбук HP | JennB213 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 7 січня 2008 11:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |