по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Лаптоп и втори монитор (отново)

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти май 2007 г., 07:25
Член Група

Default Лаптоп и втори монитор (отново)

Имам и Acer лаптоп, имам LCD монитор, както и бих искала да го използвам. Ще бъде сигурна, че го постави началото на лаптоп с него затворена? Ще бъде лошо за въздушния поток, или нещо такова? Аз не Къде другаде мога да се каже. Съжалявам, ако това е очевидно.
Old 16-ти май 2007 г., 07:29
Забранени група

Здравей Felicia

Прости ми, ако съм се наистина глупаво, но как ще работите с лаптоп с капака затворен?

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 16-ти май 2007 г., 07:33
Член Група

Hmmmmmm Малко embarressed сега, (не че не остана, ако затвори капака?)
Old 16-ти май 2007 г., 07:36
Забранени група

Да не се неудобно Felicia.

В зависимост от вашите настройки, че повече от вероятно ще отиде в режим на готовност.

Аз съм предварително се предполага, че използвате монитора като външен екран с оглед на това, което се показва на лаптопа Да?
Old 16-ти май 2007 г., 07:40
Член Група

Добре! са опитвали затваряне и в готовност да отида, аз просто трябва резервни montior и не искам да го отпадъци като хубаво. Благодаря все пак за помощ:)
Old 16-ти май 2007 г., 07:42
Забранени група

Освен ако не живееш в кутия за обувки ти непременно трябва да имат място, отстрани на лаптопа или на малка масичка за кафе може би.
Old 16-ти май 2007 г., 07:46
Член Група

Малко по-големи, отколкото обувки кутия, но нещата са против мен, т.е. глупаво форма компютър бюрото с арка над горната, така не ми харесва нормална маса, и 2 години на възраст, не добър за масичка за кафе! Благодаря все пак за вашето търпение, ще измисля различни план.
Old 16-ти май 2007 г., 07:50
Забранени група

Ето една OK.

Махни пластмасова тава като ви видя в самостоятелна услуга кафе и сложи лаптоп на това, това е по-добре от скута си и на въздушния поток, няма да бъде ограничавана.

Тогава пуснати на монитора, когато лаптопа беше.
Old 16-ти май 2007 г., 07:56
Член Група

Ха! Благодарности! имат пренаредено сега и поставите лаптопа по целия път от началото на глупави бюрото и montior върху бюрото като имам външна клавиатура също, ще се спрем малко пръстите CD тава също! благодарности
Old 16-ти май 2007 г., 08:00
Забранени група

Радвам се, че са били от помощ, помислете търси кръг в случай ние можем да решим всеки друг проблем, може да имате. :)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc