![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам и Acer лаптоп, имам LCD монитор, както и бих искала да го използвам. Ще бъде сигурна, че го постави началото на лаптоп с него затворена? Ще бъде лошо за въздушния поток, или нещо такова? Аз не Къде другаде мога да се каже. Съжалявам, ако това е очевидно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Малко embarressed сега, (не че не остана, ако затвори капака?) |
|
| |||
| |||
| Да не се неудобно Felicia. В зависимост от вашите настройки, че повече от вероятно ще отиде в режим на готовност. Аз съм предварително се предполага, че използвате монитора като външен екран с оглед на това, което се показва на лаптопа Да? |
|
| |||
| |||
| Добре! са опитвали затваряне и в готовност да отида, аз просто трябва резервни montior и не искам да го отпадъци като хубаво. Благодаря все пак за помощ:) |
|
| |||
| |||
| Освен ако не живееш в кутия за обувки ти непременно трябва да имат място, отстрани на лаптопа или на малка масичка за кафе може би. |
|
| |||
| |||
| Малко по-големи, отколкото обувки кутия, но нещата са против мен, т.е. глупаво форма компютър бюрото с арка над горната, така не ми харесва нормална маса, и 2 години на възраст, не добър за масичка за кафе! Благодаря все пак за вашето търпение, ще измисля различни план. |
|
| |||
| |||
| Ето една OK. Махни пластмасова тава като ви видя в самостоятелна услуга кафе и сложи лаптоп на това, това е по-добре от скута си и на въздушния поток, няма да бъде ограничавана. Тогава пуснати на монитора, когато лаптопа беше. |
|
| |||
| |||
| Ха! Благодарности! имат пренаредено сега и поставите лаптопа по целия път от началото на глупави бюрото и montior върху бюрото като имам външна клавиатура също, ще се спрем малко пръстите CD тава също! благодарности |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че са били от помощ, помислете търси кръг в случай ние можем да решим всеки друг проблем, може да имате. :) |