menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Notebooku a druhý monitor (znovu)

Reply

Thread Nástroje
Old 16. května 2007, 07:25
Člen Skupina

Default Notebooku a druhý monitor (znovu)

Mám notebook Acer a mám i LCD monitor a chtěl bych ji používat. Bylo by to být bezpečné, že ji na vrcholu laptop s ním skončilo? By to bylo špatné pro proudění vzduchu, nebo tak něco? Nemám kde jinde můžu ji. Omlouváme se, pokud je to zřejmé.
Old 16. května 2007, 07:29
Banned Skupina

Ahoj Felicia

Odpusťte mi, pokud jsem byl opravdu hloupé, ale jak byste provozovat notebook s víkem skončila?

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 16. května 2007, 07:33
Člen Skupina

Hmmmmmm Bit embarressed hned, (to není na pobyt, pokud si zavřel víko?)
Old 16. května 2007, 07:36
Banned Skupina

Nebuďte v rozpacích Felicia.

Závisí na nastavení je více než pravděpodobné, přejděte do pohotovostního režimu.

I'm pre-dejme tomu, že používáte monitor jako externí displej s ohledem na to, co je zobrazeno na notebook ano?
Old 16. května 2007, 07:40
Člen Skupina

OK! vyzkoušelo zavírání a jít se v pohotovostním režimu, právě jsem si náhradní montior a nechtějí plýtvat, protože jeho milá. Díky za pomoc i když:)
Old 16. května 2007, 07:42
Banned Skupina

Pokud si žít ve bota krabice vás určitě musí mít prostor na boku notebooku, nebo na malý stolek na kávu možná.
Old 16. května 2007, 07:46
Člen Skupina

Bit větší než krabička boty, ale věci jsou proti mně, tj. hloupý tvar stolu s počítačem zastřešovat nahoru tak ne jako normální tabulky, také 2 roky stará, není dobrá pro kávové tabulku! Děkujeme za vaši trpělivost když budou myslet na jiný plán.
Old 16. května 2007, 07:50
Banned Skupina

Zde je jeden ok.

Získejte plastový podnos, jako vidíte na vlastní služba kavárna a dal notebook na to, že je to lepší než vaše břišní a proudění vzduchu nebude omezen.

Pak dal sledovat, kdy byl notebook.
Old 16. května 2007, 07:56
Člen Skupina

Ha! Díky! předělaný a nyní se dal notebook celou cestu na vrchol blbej stůl a na stole montior jak jsem externí klávesnice příliš, zastaví trochu prsty dostat cd podnos taky! díky
Old 16. května 2007, 08:00
Banned Skupina

Jsem rád, že to byla pomoc zváží hledají kolo v případě můžeme řešit jiné problémy budete mít. :)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.