![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám notebook Acer a mám i LCD monitor a chtěl bych ji používat. Bylo by to být bezpečné, že ji na vrcholu laptop s ním skončilo? By to bylo špatné pro proudění vzduchu, nebo tak něco? Nemám kde jinde můžu ji. Omlouváme se, pokud je to zřejmé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit embarressed hned, (to není na pobyt, pokud si zavřel víko?) |
|
| |||
| |||
| Nebuďte v rozpacích Felicia. Závisí na nastavení je více než pravděpodobné, přejděte do pohotovostního režimu. I'm pre-dejme tomu, že používáte monitor jako externí displej s ohledem na to, co je zobrazeno na notebook ano? |
|
| |||
| |||
| OK! vyzkoušelo zavírání a jít se v pohotovostním režimu, právě jsem si náhradní montior a nechtějí plýtvat, protože jeho milá. Díky za pomoc i když:) |
|
| |||
| |||
| Pokud si žít ve bota krabice vás určitě musí mít prostor na boku notebooku, nebo na malý stolek na kávu možná. |
|
| |||
| |||
| Bit větší než krabička boty, ale věci jsou proti mně, tj. hloupý tvar stolu s počítačem zastřešovat nahoru tak ne jako normální tabulky, také 2 roky stará, není dobrá pro kávové tabulku! Děkujeme za vaši trpělivost když budou myslet na jiný plán. |
|
| |||
| |||
| Zde je jeden ok. Získejte plastový podnos, jako vidíte na vlastní služba kavárna a dal notebook na to, že je to lepší než vaše břišní a proudění vzduchu nebude omezen. Pak dal sledovat, kdy byl notebook. |
|
| |||
| |||
| Ha! Díky! předělaný a nyní se dal notebook celou cestu na vrchol blbej stůl a na stole montior jak jsem externí klávesnice příliš, zastaví trochu prsty dostat cd podnos taky! díky |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že to byla pomoc zváží hledají kolo v případě můžeme řešit jiné problémy budete mít. :) |