![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω και Acer laptop, έχω μια lcd και παρακολουθεί και θα ήθελα να το χρησιμοποιήσει. Θα είναι ασφαλές αυτό που είναι στην κορυφή του θα κλείσει με το laptop; Θα ήταν κακό για ροή αέρα ή κάτι άλλο; Δεν έχω πού αλλού μπορώ να το θέσω. Λυπάμαι αν αυτό είναι προφανές. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit embarressed τώρα, (δεν κάνει για τη διαμονή σας εάν κλείσουμε το καπάκι;) |
|
| |||
| |||
| Μην αμηχανία Felicia. Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις σας είναι περισσότερο από πιθανό ότι πηγαίνουν σε κατάσταση ετοιμότητας. Είμαι προ-υποθέτει σας χρησιμοποιώντας την οθόνη ως εξωτερική οθόνη σε σχέση με αυτό που φαίνεται στο laptop ναι; |
|
| |||
| |||
| Εντάξει! Προσπαθήσαμε και στο κλείσιμο πάει η αναμονή, έχω μόνο τα ανταλλακτικά montior και δεν θέλουμε να χάσουμε, όπως το ωραίο. Ευχαριστώ για την βοήθεια αν:) |
|
| |||
| |||
| Αν δεν ζείτε σε ένα παπούτσι κουτί σας σίγουρα πρέπει να έχουν χώρο στο πλάι του laptop ή σε ένα μικρό καφέ πίνακα ίσως. |
|
| |||
| |||
| Λίγο μεγαλύτερο από ένα κουτί παπούτσια, αλλά τα πράγματα είναι εναντίον μου, δηλαδή ηλίθιο υπολογιστή γραφείου με σχήμα τόξου πάνω από την κορυφή, ώστε δεν ήθελε κανονικό πίνακα, επίσης, 2 ετών, δεν καλό για καφέ πίνακα! Ευχαριστώ όμως για την υπομονή σας, θα σκέφτονται διαφορετικά σχέδιο. |
|
| |||
| |||
| Ακολουθεί μία ok. Αποκτήστε ένα πλαστικό δίσκο όπως θα δείτε σε μια καφετέρια self-service και να τεθεί το laptop σε αυτό, είναι καλύτερα από ό, τι σας αγκαλιά και η ροή του αέρα δεν θα περιοριστεί. Τότε που η οθόνη του φορητού υπολογιστή, όπου είχε. |
|
| |||
| |||
| Χα! Ευχαριστώ! αναδιατάχθηκαν έχουν τώρα και να θέσουν όλα τα laptop το δρόμο για την κορυφή του ηλίθιο γραφείο και για γραφείο montior όπως έχω εξωτερικό πληκτρολόγιο και εγώ, θα σταματήσουμε λίγο δάχτυλα να cd δίσκο πολύ! ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Χαιρομαι που έχουν βοηθήσει, θεωρούν αναζητούν γύρο, σε περίπτωση που μπορεί να λύσει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να έχετε. :) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στροφή ενός Laptop LCD οθόνη σε Desktop Monitor; | hitman0042 | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 24 Οκτωβρίου, 2009 15:15 |
| Laptop συνδεδεμένης οθόνης δεν ανταποκρίνεται | jp144 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 25 Ιουλίου 2009 08:30 |
| Laptop οθόνης που χρειάζονται αντικατάσταση; | KanoakaVirus | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 9 Ιουλ 2009 13:52 |
| Καθαρισμός σας Laptop Monitor. | KanoakaVirus | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 27 Μαρ 2009 19:47 |
| Laptop Monitor Power Saving ερωτήματος | tolet | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 29 Δεκ. 2008 15:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |