![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam i Acer laptop, imam LCD monitor kao i htio bih ga koristiti. Želiš li biti siguran da ga postavi na vrh laptop s njom završila? Biste li se loše za protok zraka ili nešto? Nemam gdje drugdje mogu staviti. Nažalost, ako je to očigledan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit embarressed sad, (to neće ostati na ako zatvori poklopcem?) |
|
| |||
| |||
| Nemojte biti posramljen Felicia. Uzdržavani na svoje postavke bit će više nego vjerojatno otići u stanju čekanja. Ja sam pre-misleći da koristite monitor kao vanjski zaslon s obzirom na ono što je prikazano na laptop yes? |
|
| |||
| |||
| U redu! Pokušali su zatvaranja i ne ide u standby, JA pravedan imati rezervni montior i ne žele da to otpada kao lijepo. Hvala na pomoći ali:) |
|
| |||
| |||
| Osim ako živite u shoe box vam sigurno mora imati sobu u dijelu laptop ili na malom stolu kavu možda. |
|
| |||
| |||
| Bit veća nego cipele kutiju, ali stvari su protiv mene, tj. glupo oblika s lučnim desk računalo preko vrha tako ne kao normalan stol, i 2 godine stara, no dobra za kavu stol! Hvala na strpljenju iako će misli o različitim plana. |
|
| |||
| |||
| Evo jedan ok. Uzmite plastičnu ladicu kao što vidite u self service cafe stavi laptop na koji je bolji od Vaše prolazna, a protok zraka neće biti ograničeno. Zatim staviti monitor gdje je bio laptop. |
|
| |||
| |||
| Ha! Hvala! su sada preuređene i stavi laptop svi put na vrhu desk glupo i montior na stolu kao što sam vanjska tipkovnica previše, prestat će se mali prsti dobivanje cd tray previše! hvala |
|
| |||
| |||
| Drago mi je da su od pomoći, razmislite gleda okrugao, u slučaju možemo riješiti bilo koji drugi problem vam svibanj imati. :) |