kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Laptop és a második monitor (ismét)

Reply

Téma eszközök
Old Május 16 2007, 07:25
Csoport tagja

Default Laptop és a második monitor (ismét)

Én és Acer laptop, van egy LCD monitor is, és szeretném azt használni. Lenne biztonságos azt tedd tetejére laptop is zárva? Lenne rossz a levegő, vagy valami? Én nem tudok mást, ha lehet mondani. Sajnálom, ha ez nyilvánvaló.
Old Május 16 2007, 07:29
Tiltott Group

Szia Felicia

Bocsáss meg, ha én vagyok a hülye, de valójában hogyan működnek a laptop a fedél zárva?

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Május 16 2007, 07:33
Csoport tagja

Hmmmmmm Bit embarressed most, (ez nem maradni, ha bezárta lid?)
Old Május 16 2007, 07:36
Tiltott Group

Ne legyél zavarban Felicia.

Függ a beállításokat akkor több mint valószínű, bemegy készenlét.

Én előre tegyük, amit használ a monitor, mint egy külső képernyőt, tekintettel arra, hogy mit mutat a laptop igen?
Old Május 16 2007, 07:40
Csoport tagja

Ok! próbálták lezárása és a készenlét nem megy, most még kihasználatlan montior, és nem szeretné, hogy a hulladék, mint a szép. Kösz a segítséget, hogy:)
Old Május 16 2007, 07:42
Tiltott Group

Hacsak nem él a shoe box akkor biztosan kell a hely az oldalon a laptop, vagy egy kis kávézóasztal talán.
Old Május 16 2007, 07:46
Csoport tagja

Kicsit nagyobb, mint egy doboz cipő, de a dolgok ellenem, azaz hülye alakú számítógépes íróasztal arch a tetején nem úgy, mint a normál asztali, továbbá 2 éves, nem jó a kávézóasztal! Köszönjük, hogy a türelmét, majd gondolom, a különböző tervet.
Old Május 16 2007, 07:50
Tiltott Group

Itt az egyik ok.

Kap egy műanyag tálcát, mint látod, egy önkiszolgáló kávézó, és a laptop-on, hogy ez jobb, mint az a lap, és a légáramlást nem fogja korlátozni.

Ezután be a monitort, ha a laptop volt.
Old Május 16 2007, 07:56
Csoport tagja

Hah! Köszönöm! már most át, és a laptop teljesen a tetejére hülye pult és montior az asztalra, mint én külső billentyűzetet is meg fog állni a kis ujjak kapok cd tálcát is! köszönöm
Old 16. május 2007, 08:00
Tiltott Group

Örülök, hogy az a segítség, úgy nézett körül az esetben tudjuk megoldani minden egyéb probléma akkor van. :)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Turning egy laptop LCD-monitor egy asztali monitor? hitman0042 Általános fémáru Chat 0 Október 24, 2009 15:15
Laptop csatlakozású monitor nem válaszol jp144 Általános fémáru Chat 2 25. július 2009 08:30
Laptop Monitor Screen szoruló helyettesítés? KanoakaVirus Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 9. július 2009 13:52
Takarítás a laptop monitor. KanoakaVirus Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 27. március 2009 19:47
Laptop Monitor Energiatakarékos query tolet Laptopok, PDA-k & Mobiles 6 29. december 2008 15:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.