![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én és Acer laptop, van egy LCD monitor is, és szeretném azt használni. Lenne biztonságos azt tedd tetejére laptop is zárva? Lenne rossz a levegő, vagy valami? Én nem tudok mást, ha lehet mondani. Sajnálom, ha ez nyilvánvaló. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit embarressed most, (ez nem maradni, ha bezárta lid?) |
|
| |||
| |||
| Ne legyél zavarban Felicia. Függ a beállításokat akkor több mint valószínű, bemegy készenlét. Én előre tegyük, amit használ a monitor, mint egy külső képernyőt, tekintettel arra, hogy mit mutat a laptop igen? |
|
| |||
| |||
| Ok! próbálták lezárása és a készenlét nem megy, most még kihasználatlan montior, és nem szeretné, hogy a hulladék, mint a szép. Kösz a segítséget, hogy:) |
|
| |||
| |||
| Hacsak nem él a shoe box akkor biztosan kell a hely az oldalon a laptop, vagy egy kis kávézóasztal talán. |
|
| |||
| |||
| Kicsit nagyobb, mint egy doboz cipő, de a dolgok ellenem, azaz hülye alakú számítógépes íróasztal arch a tetején nem úgy, mint a normál asztali, továbbá 2 éves, nem jó a kávézóasztal! Köszönjük, hogy a türelmét, majd gondolom, a különböző tervet. |
|
| |||
| |||
| Itt az egyik ok. Kap egy műanyag tálcát, mint látod, egy önkiszolgáló kávézó, és a laptop-on, hogy ez jobb, mint az a lap, és a légáramlást nem fogja korlátozni. Ezután be a monitort, ha a laptop volt. |
|
| |||
| |||
| Hah! Köszönöm! már most át, és a laptop teljesen a tetejére hülye pult és montior az asztalra, mint én külső billentyűzetet is meg fog állni a kis ujjak kapok cd tálcát is! köszönöm |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy az a segítség, úgy nézett körül az esetben tudjuk megoldani minden egyéb probléma akkor van. :) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Turning egy laptop LCD-monitor egy asztali monitor? | hitman0042 | Általános fémáru Chat | 0 | Október 24, 2009 15:15 |
| Laptop csatlakozású monitor nem válaszol | jp144 | Általános fémáru Chat | 2 | 25. július 2009 08:30 |
| Laptop Monitor Screen szoruló helyettesítés? | KanoakaVirus | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 9. július 2009 13:52 |
| Takarítás a laptop monitor. | KanoakaVirus | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 27. március 2009 19:47 |
| Laptop Monitor Energiatakarékos query | tolet | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 29. december 2008 15:31 |
| Téma eszközök | |
| |