![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu ir Acer nešiojamas kompiuteris, aš LCD ekranu, taip pat ir aš norėčiau jį naudoti. Ar būtų saugūs padėkite jį ant laptopo su ja uždaryti? Ar būtų blogai oro srauto, ar kažką? Aš ne kur kitur aš galiu įdėti. Atsiprašome, jei tai yra akivaizdu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit embarressed dabar (jis negali likti, jei jums uždaryti dangteliu?) |
|
| |||
| |||
| Ar negali būti įsiskolinęs Felicia. Priklausomai nuo jūsų nustatymai bus daugiau negu gali pereiti į laukimo. Aš iš anksto manyti, kad naudojate monitorius Išorinis ekranas atsižvelgiant į tai, kas parodyta ant laptopo taip? |
|
| |||
| |||
| Gerai! bandė uždaryti ir nėra daugiau laukimo, aš tiesiog atsarginių montior ir nenorite, kad atliekų kaip jo nice. Thanks for help nors:) |
|
| |||
| |||
| Jei jūs gyvenate batų dėžės jūs tikrai turi kambarį su nešiojamas ar mažas staliukas galbūt pusėje. |
|
| |||
| |||
| Šiek tiek didesnis nei batų dėžutė, bet viskas yra prieš mane, ty kvailas formos kompiuterio stalas su arka per viršų taip, ne taip, kaip įprasta lentelėje, taip pat 2 metų amžiaus, nieko gero kavos stalo! Ačiū nors už kantrybę, manau, bus įvairių planą. |
|
| |||
| |||
| Štai vienas Gerai. Gauti plastmasinio padėklo, kaip matote savitarnos kavinė ir įdėti į nešiojamąjį kompiuterį, kad jis geriau nei savo juosmens ir oras nebus ribojamas. Tada įdėkite kontroliuoti kur nešiojamas buvo. |
|
| |||
| |||
| Cha! Ačiū! buvo pertvarkytas ir dabar įdėti nešiojamas visą kelią ant stalo ir kvailas montior ant stalo, aš turiu išorinį klaviatūra taip pat nebebus tiek pirštai gauti CD dėklas too! ačiū |
|
| |||
| |||
| Malonu buvo su pagalbos, mano ieškote turas atveju mes galime išspręsti kitų problemų jums gali turėti. :) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tekinimo Laptop LCD Screen į darbalaukio monitoriaus? | hitman0042 | General Hardware Chat | 0 | 24 spalis 2009 15:15 |
| Laptop prijungto monitoriaus neatsako | jp144 | General Hardware Chat | 2 | 25 liepa 2009 08:30 |
| Laptopo monitoriaus ekrano Surasti pakeitimas? | KanoakaVirus | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 9 liepa 2009 13:52 |
| Valymas nešiojamojo kompiuterio monitorius. | KanoakaVirus | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Kovas 27, 2009 19:47 |
| Laptopo monitoriaus galios Taupymo užklausą | tolet | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 29 gruodis 2008 15:31 |
| Temos įrankiai | |
| |