![]() |
|
| |||
| |||
| Es un Acer portatīvo datoru, man ir LCD monitors, kā labi, un es vēlētos to izmantot. Vai tas būtu droša tā iesniedza tai virsū klēpjdators ar to slēdza? Vai tas būtu slikti, lai gaisa plūsma vai kaut kas? Man nav kur citur es varu likt to. Atvainojiet, ja tas ir acīmredzami. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit embarressed tagad (vai tas nevar palikt, ja jūs izslēgt vāku?) |
|
| |||
| |||
| Vai nav neērti Felicia. Atkarīgi no jūsu iestatījumi ir vairāk nekā iespējams iedziļināties gatavības režīmu. Es esmu iepriekš pieņemot, ka jūs lietojat kontrolēt kā ārējo ekrānu ar vērā to, kas tiek rādīta klēpjdators jā? |
|
| |||
| |||
| Labi! ir mēģinājuši slēgšanu, un tas iet gaidīšanas režīmā, man vienkārši ir rezerves montior un nevēlaties, lai atkritumi, kā tā jauka. Paldies par palīdzību gan:) |
|
| |||
| |||
| Ja vien jūs dzīvojat kurpju kastē jums noteikti jābūt istabu pusē klēpjdatoru vai par nelielu kafijas galda varbūt. |
|
| |||
| |||
| Nedaudz lielāks nekā kurpju kastē, bet lietas ir pret mani, tas ir muļķīgs forma computer desk with arka virs augšpusi tā nepatīk normālā tabulā, arī 2 gadus veca, bez labas kafijas galda! Paldies arī par jūsu pacietību, domās par dažādu plānu. |
|
| |||
| |||
| Lūk, viens ok. Get plastmasas paplātes kā redzat pašapkalpošanās kafejnīca un nodot klēpjdatoru, ka tas ir labāk nekā jūsu klēpī un gaisa plūsmas netiek ierobežota. Tad to kontrolēt, kur klēpjdators bija. |
|
| |||
| |||
| Ha! Pateicība! ir jāpārkārto, tagad un nodot klēpjdators visu veidu virsū stulba galda un montior uz galda, jo esmu ārējo klaviatūru arī pārtrauks nedaudz pirksti kļūst cd tray too! pateicība |
|
| |||
| |||
| Priecīgs, ka ir palīdzēt, uzskata, meklē kārtu gadījumā mēs varam atrisināt jebkuru citu problēmu, jums varētu būt. :) |