![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam laptopa i Acer, mam LCD również i chciałbym jej używać. Czy jest to bezpieczne umieścić ją na górę laptop z nim zamknięte? Czy jest szkodliwe dla powietrza czy coś? Nie mam gdzie indziej mogę je. Niestety, jeżeli jest to oczywiste. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit embarressed teraz, (to nie pobyt w razie wyłączenia lid?) |
|
| |||
| |||
| Nie jest skrępowany Felicia. W zależności od ustawień będzie najprawdopodobniej przejść do trybu gotowości. I'm wstępnie zakładając korzystania z monitora jako zewnętrzny ekran w odniesieniu do tego, co pokazano na laptopa tak? |
|
| |||
| |||
| Ok! próbowały zamknięcia i nie wykracza gotowości, tylko mieć zapasowe montior i nie chcesz tracić go jako miły. Dziękujemy za pomoc though:) |
|
| |||
| |||
| Jeśli mieszkasz w polu buta jest z pewnością musi mieć pokój u boku laptopa lub w małych stolik może. |
|
| |||
| |||
| Bit większe niż buty polu, ale rzeczy są przeciwko mnie, czyli głupi kształt komputera biurko z łuku w górę, tak jak nie normalne tabeli, a także 2 lat życia, nie dla dobra stolik! Dzięki chociaż za cierpliwość, będzie myśleć o różnych planu. |
|
| |||
| |||
| Oto jeden ok. Dlaczego tacy plastikowej jak widać w samoobsługowy kawiarnia i umieścić na laptopie, że jest to lepsze niż kolanach i powietrza nie będzie ograniczony. Następnie umieścić monitor gdy laptop był. |
|
| |||
| |||
| Ha! Dzięki! poprawione i mają teraz wprowadzić laptopa aż na górze głupi i biurko w biurko montior jak mam zbyt zewnętrznej klawiatury, przestanie niewiele palce coraz cd zasobniku zbyt! dzięki |
|
| |||
| |||
| Cieszymy się, że zostały pomocy, uważają się runda w przypadku możemy rozwiązać wszelkie inne problemu może być. :) |