![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám notebook Acer a mám aj LCD monitor a chcel by som ju používať. Bolo by to byť bezpečné, že ju na vrchole laptop s ním skončilo? By to bolo zlé pre prúdenie vzduchu, alebo tak niečo? Nemám kde inde môžem ju. Ospravedlňujeme sa, ak je to zrejmé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit embarressed hned, (to nie je na pobyt, ak si zavřel víko?) |
|
| |||
| |||
| Nebuďte v rozpakoch Felicia. Závisí na nastavení je viac než pravdepodobné, prejdite do pohotovostného režimu. I'm pre-dejme tomu, že používate monitor ako externý displej so zreteľom na to, čo je zobrazené na notebook áno? |
|
| |||
| |||
| OK! vyskúšalo zatváranie a ísť sa v pohotovostnom režime, práve som si náhradné montior a nechcú plytvať, pretože jeho milá. Vďaka za pomoc aj keď:) |
|
| |||
| |||
| Ak si žiť vo topánka krabice vás určite musí mať priestor na boku notebooku, alebo na malý stolík na kávu možná. |
|
| |||
| |||
| Bit väčší ako škatuľka topánky, ale veci sú proti mne, tj hlúpy tvar stola s počítačom zastrešovať hore tak nie ako normálne tabuľky, aj 2 roky stará, nie je dobrá pre kávové tabuľku! Ďakujeme za vašu trpezlivosť keď budú myslieť na iný plán. |
|
| |||
| |||
| Tu je jeden ok. Získajte plastový podnos, ako vidíte na vlastné služba kaviareň a dal notebook na to, že je to lepšie ako vaša brušnej a prúdenie vzduchu nebude obmedzený. Potom dal sledovať, kedy bol notebook. |
|
| |||
| |||
| Ha! Vďaka! předělaný a teraz sa dal notebook celú cestu na vrchol blbej stôl a na stole montior jak jsem externá klávesnica príliš, zastaví trochu prsty dostať cd podnos taky! vďaka |
|
| |||
| |||
| Som rád, že to bola pomoc zváži hľadajú kolo v prípade môžeme riešiť iné problémy, budete mať. :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sústruženie Laptop LCD obrazovky do plochy monitora? | hitman0042 | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 24.októbra 2009 15:15 |
| Laptop pripojeného monitora Nie Reakcie | jp144 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 25.července 2009 08:30 |
| Laptop Monitor obrazovky potrebujú Nahradenie? | KanoakaVirus | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 9. Júl 2009 13:52 |
| Čistenie váš Laptop Monitor. | KanoakaVirus | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 27. marca 2009 19:47 |
| Laptop Power Monitor Uloženie dotazu | tolet | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 29. December 2008 15:31 |
| Thread Tools | |
| |