мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Лаптоп и други монитор (опет)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16 сви 2007, 07:25
Мембер Гроуп

Default Лаптоп и други монитор (опет)

Имам и Ацер лаптоп, имам ЛЦД монитор као и хтео бих га користити. Желиш ли бити сигуран да га постави на врх лаптоп са њом завршила? Да ли бисте се лоше за проток ваздуха или нешто? Немам где другде могу ставити. Нажалост, ако је то очигледан.
Old 16 сви 2007, 07:29
Аустин Гроуп

Бок Фелициа

Опростите ако сам се јако глупо, али како би ти да раде на лаптоп са затвореним поклопцем?

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 16 сви 2007, 07:33
Мембер Гроуп

Хмммммм Бит ембаррессед сад, (то неће остати на ако затвори поклопцем?)
Old 16 сви 2007, 07:36
Аустин Гроуп

Немојте бити посрамљен Фелициа.

Издржавано на своје поставке бит ће више него вероватно отићи у стању приправности.

Ја сам пре-мислећи да користите монитор као спољни екран с обзиром на оно што је приказано на лаптоп ыес?
Old 16 сви 2007, 07:40
Мембер Гроуп

У реду! Покушали су затварања и не иде у стандбы, ЈА праведан имати резервни монтиор и не желе да то отпада као лијепо. Хвала на помоћи али:)
Old 16 сви 2007, 07:42
Аустин Гроуп

Осим ако живите у схое бокс вам сигурно мора да има собу у делу лаптоп или на малом столу кафу можда.
Old 16 сви 2007, 07:46
Мембер Гроуп

Бит већа него ципеле кутију, али ствари су против мене, тј глупо облика са лучним деск рачунар преко врха тако не као нормалан сто, и 2 године стара, но добра за кафу сто! Хвала на стрпљењу иако ће мисли о различитим плана.
Old 16 сви 2007, 07:50
Аустин Гроуп

Ево један ок.

Узмите пластичну фиоке као што видите у селф сервице цафе стави лаптоп на који је бољи од Ваше пролазна, а проток ваздуха неће бити ограничено.

Затим ставити монитор где је био лаптоп.
Old 16 сви 2007, 07:56
Мембер Гроуп

Ха! Хвала! су сада преуређене и стави лаптоп сви пут на врху деск глупо и монтиор на столу као што сам вањска тастатура превише, престат ће се мали прсти добијање цд траы превише! хвала
Old 16 сви 2007, 08:00
Аустин Гроуп

Драго ми је да су од помоћи, размислите гледа облина, у случају можемо решити било који други проблем вам мај имати. :)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Окретање лаптоп ЛЦД екрана на десктоп монитор? хитман0042 Генерал Хардуаре Цхат 0 24. Окт 2009 15:15
Лаптоп цоннецтед Монитор не одазива јп144 Генерал Хардуаре Цхат 2 25. јула 2009 08:30
Лаптоп Монитор Сцреен потребна Замена? КаноакаВирус Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 9. јула 2009 13:52
Чишћење Ваш Лаптоп Монитор. КаноакаВирус Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 27 март 2009 19:47
Лаптоп Монитор Поуер Савинг упит толет Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 6 29 децембар 2008 15:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц