![]() |
|
| |||
| |||
| Ben ve Acer dizüstü bilgisayar, ben de bir LCD monitör var ve ben onu kullanmak istiyorum. Kapalı misiniz bu dizüstü üstünde ile koy güvenli mi? Misiniz bu hava akımı veya kötü bir şey mi? Ben Başka nerede koymak var. Bu açıktır üzgünüm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit artık, (bu eğer kapağı kapalı kalmak değildir?) Embarressed |
|
| |||
| |||
| Felicia utandım olmayın. Bağımlı Ayarlarınızı üzerinde daha fazla olasılıkla Bekleme girmek daha. Ben önceden var-ne laptopunda evet gösteriliyor konusunda harici bir ekran olarak monitör kullanıyorsanız supposing? |
|
| |||
| |||
| Tamam! ve kapanış denedi bekleme gidiyor, ben sadece ve yedek montior sahip olan güzel olarak atık istemiyorum. Ancak yardım için teşekkürler:) |
|
| |||
| |||
| Siz bir ayakkabı kutusunda kuşkusuz Dizüstü bilgisayarın veya küçük bir sehpa üzerinde belki de en tarafta oda olmalıdır yaşıyor. |
|
| |||
| |||
| Bit bir ayakkabı kutusundan daha büyük ama üzerine kemer ile şeyler bana karşı olan, yani aptal şekil bilgisayar masası çok değil normal bir tablo gibi, aynı zamanda 2 yaşında, hayır sehpa için iyi! Sabrınız için teşekkür ederiz ama, farklı planının düşünecek. |
|
| |||
| |||
| Buradan's ok. Senin gibi plastik bir tepsiye alın bir self servis kafeterya görmek ve üzerinde dizüstü bilgisayar koymak, bu tur daha ve hava akımı iyi sınırlı olmayacaktır. Ardından monitör koymak nerede dizüstü oldu. |
|
| |||
| |||
| Ha! Teşekkürler! Şimdi yeniden düzenlenmiştir ve aptal büro ve montior üzerine masa üzerindeki dizüstü tüm şekilde koymak gibi Ben de harici klavye var, küçük parmak CD tepsisi de elde durduracak! teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Sevindim yardımcı olduğu, durumda size olabilecek herhangi başka bir sorunu çözebilir tur arıyor düşünün. :) |
![]() |
|
| Bookmarks |