менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Ноутбук і другому моніторі (знову)

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Default Ноутбук і другому моніторі (знову)

Я і ноутбук Acer, в мене РК-монітор, і мені хотілося б його використовувати. Чи буде це безпечно покласти його на вершині ноутбук з його закрили? Було б погано для повітря або що-небудь? У мене немає, де ще я можу покласти її. Вибачте, якщо це очевидно.
Old
Забороненої угруповання

Привіт Felicia

Вибачте мене, якщо вже зовсім нерозумно, але як би ви працювати ноутбук при закритій кришці?

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old
Член групи

Hmmmmmm Bit embarressed зараз (це не зупинитися, якщо ви закрили кришку?)
Old
Забороненої угруповання

Чи не дивуйтеся, Felicia.

Залежних від настройок він буде більш ніж ймовірно, переходить в режим очікування.

Я попередньо Припустимо, що ви використовуєте монітор в якості зовнішнього екрана з урахуванням того, що показати на ноутбуку так?
Old
Член групи

Добре! намагалися закрити і чи йти в режимі очікування, я просто запасні montior і не хочуть витрачати його як добре. Дякуємо за допомогу, хоча:)
Old
Забороненої угруповання

Якщо ви живете у взуттєвій коробці можна, безумовно, повинна мати номер у бік ноутбуку або на невеликий столик може бути.
Old
Член групи

Трохи більше, ніж коробка взуття але всі проти мене, то є дурний столі комп'ютера форму з аркою над верхньою частиною, як це не звичайний стіл, а також 2 років, нічого доброго не журнальний столик! Спасибі хоч за ваше терпіння, буде думати про другий план.
Old
Забороненої угруповання

Ось один із ОК.

Отримати пластикових лотків, як ви бачите в кафе самообслуговування і покласти ноутбук на тому, що це краще, ніж ваші коліна і потік повітря не буде обмежений.

Потім покладіть монітор, де ноутбук.
Old
Член групи

Ха! Спасибо! переставити є зараз і покласти ноутбук всю дорогу на вершину нерозумно montior столом і на столі, як я зовнішню клавіатуру теж зупиниться пальчики Початок лоток CD теж! спасибо
Old
Забороненої угруповання

Рада, що допомога, розглянути озираючись у випадку ми можемо вирішити будь-яку проблему, ви можете мати. :)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Що стосується РК-екрану ноутбука в настільний монітор? hitman0042 Генеральний обладнання чат 0 24 жовтня 2009 15:15
Ноутбук підключення монітора не відповідаючи jp144 Генеральний обладнання чат 2 25 липня 2009 08:30
Дисплей ноутбука потребує заміни? KanoakaVirus Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 9 липня 2009 13:52
Догляд за монітором ноутбука. KanoakaVirus Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 27 березня 2009 19:47
Ноутбук Монітор енергозбереження запиту tolet Ноутбуки, КПК & Mobiles 6 29 грудня 2008 15:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.