![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я і ноутбук Acer, в мене РК-монітор, і мені хотілося б його використовувати. Чи буде це безпечно покласти його на вершині ноутбук з його закрили? Було б погано для повітря або що-небудь? У мене немає, де ще я можу покласти її. Вибачте, якщо це очевидно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Felicia
| |||
| |||
| Hmmmmmm Bit embarressed зараз (це не зупинитися, якщо ви закрили кришку?) |
|
| |||
| |||
| Чи не дивуйтеся, Felicia. Залежних від настройок він буде більш ніж ймовірно, переходить в режим очікування. Я попередньо Припустимо, що ви використовуєте монітор в якості зовнішнього екрана з урахуванням того, що показати на ноутбуку так? |
|
| |||
| |||
| Добре! намагалися закрити і чи йти в режимі очікування, я просто запасні montior і не хочуть витрачати його як добре. Дякуємо за допомогу, хоча:) |
|
| |||
| |||
| Якщо ви живете у взуттєвій коробці можна, безумовно, повинна мати номер у бік ноутбуку або на невеликий столик може бути. |
|
| |||
| |||
| Трохи більше, ніж коробка взуття але всі проти мене, то є дурний столі комп'ютера форму з аркою над верхньою частиною, як це не звичайний стіл, а також 2 років, нічого доброго не журнальний столик! Спасибі хоч за ваше терпіння, буде думати про другий план. |
|
| |||
| |||
| Ось один із ОК. Отримати пластикових лотків, як ви бачите в кафе самообслуговування і покласти ноутбук на тому, що це краще, ніж ваші коліна і потік повітря не буде обмежений. Потім покладіть монітор, де ноутбук. |
|
| |||
| |||
| Ха! Спасибо! переставити є зараз і покласти ноутбук всю дорогу на вершину нерозумно montior столом і на столі, як я зовнішню клавіатуру теж зупиниться пальчики Початок лоток CD теж! спасибо |
|
| |||
| |||
| Рада, що допомога, розглянути озираючись у випадку ми можемо вирішити будь-яку проблему, ви можете мати. :) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що стосується РК-екрану ноутбука в настільний монітор? | hitman0042 | Генеральний обладнання чат | 0 | 24 жовтня 2009 15:15 |
| Ноутбук підключення монітора не відповідаючи | jp144 | Генеральний обладнання чат | 2 | 25 липня 2009 08:30 |
| Дисплей ноутбука потребує заміни? | KanoakaVirus | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 9 липня 2009 13:52 |
| Догляд за монітором ноутбука. | KanoakaVirus | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 27 березня 2009 19:47 |
| Ноутбук Монітор енергозбереження запиту | tolet | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 29 грудня 2008 15:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |