по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

", които трябва да си купя лаптоп, buchanan?", "е, аз ще огледам наоколо"

Reply

Нишка Инструменти
Old 2ри септември 2007, 18:16
Член Група

Здравейте отново, момчета, се чудя, ако можете да помогнете.

приятелят ми ме помоли да му избере лаптоп, но не знам нищо за тях, никога не е един и само са използвали I книга G4, и той не искам Mac

Той иска да похарчите £ 500, но биха могли да бъдат убедени да отиде £ 600/650 (не мисля, че искате да струва 500).

Погледнах за около два часа и открил двойка ми хареса, но аз съм много запознати с лаптоп на процесора.

Той не се нуждае от него за игри, така че на борда на графика може да бъде ОК (очевидно Бих искал да го възможно най-доброто, така ли искате добра графична карта, но не е важно), но тя трябва да е добра, бърза машина което ще продължи него известно време, той би искал поне 2GB овен

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(може да бъде твърде скъпо за него все пак)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

тук са двете че избрах (което е по-добър процесор на t5300 1.73GHz 533 MHz FSB или t5500 1.66GHz с 667 FSB? havn't аз имам улика).

Това са само това, което намерих на един сайт, какво лаптопи ще препоръчате?

Много благодаря, както винаги,

buchanan
Old 2ри септември 2007, 22:56
Номер на групата

Хей.

Дали той ще се пътува с него? Използвайки го от мрежата много? Питам, защото аз интегрирана gpu ще позволи на повече за живота на батерията.

Всяко предпочитание на размер на екрана?

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 2ри септември 2007, 23:09
Член Група

така един борда gpu ще използва по-малка батерия?

Мисля, че той не искам да я кръг с него

Направих го попитам за размер на екрана и той не беше твърде притеснявана, очевидно по-големите по-добро Предполагам все пак, тъй като 15 "е доста малък
Old 2ри септември 2007, 23:31
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от buchanan View Post
така един борда gpu ще използва по-малка батерия?

Мисля, че той не искам да я кръг с него

Направих го попитам за размер на екрана и той не беше твърде притеснявана, очевидно по-големите по-добро Предполагам все пак, тъй като 15 "е доста малък
По отношение на борда gpu използва по-малка батерия, която е голям, дебел Мда.

Да разгледаме Тази

Вярвам, че все още се £ 40 на разстояние, както и трябва да се регистрирате преди покупката. Така че това е £ 459 общо за спецификационен виждаш. Аз бях една 14,1 "широкоекранен купих от един и същи сайт. Превъзходни изгради качество. CPU за по никакъв начин не е лошо нито един часа, а не за тези пари. А не по принцип, той привлича само 31 вата.

Или там ' това база спецификационен един от Dell. По-добро CPU, половината от овен.

За пореден път със Sony, която плащате, за име: hmph CHEAPEST съм виждал този модел на Sony.

-Kanoakavirus
Old 2ри септември 2007, 23:40
Член Група

Алекс

на двете ми оригиналния пост, който има по-добри CPU, на ASUS или Sony, (5300 или 5500).

какво по-важно, GHz или FSB?

едно от нещата, каза той за мен е "Аз не искам Dell", той каза, че бе чул, че е лошо, ако имаш нужда от подкрепа или да се върне стоката, ако тя се обърка
Old 2ри септември 2007, 23:53
Номер на групата

Вън от двата, бих се става за по-бързото FSB, като се има предвид изключително лек спад в MHz между двата процесора скорости.

Извинения, цитирани Dell, защото те са доста много като marmite: Или Мразя ги обичат или ги. Не знам, която стана твой приятел изпадна в.

-Kanoakavirus
Old 3-та Sep 2007, 00:02
Член Група

извинение, не е необходимо, трябва да сте му обясни накратко за мен по-добре,

не се счита за AMD CPU (няма опит с тях), но аз ще се опита да разшири хоризонтите си

ние може да излезем днес до магазина за да получите по-добра идея, има ли някакви специфични CPU на вас би силно препоръчваме?

Просто от интерес, как се класирате 2 от моя 1вия пост?
Old 3-та Sep 2007, 05:11
Член Група

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Две съм виждал наскоро, предпочитаните от мен като Acer, причини са му 2GB, точен C2D, а не Pentium изсече версия и не са интегрирани grfx.
Old 3-та Sep 2007, 22:37
Член Група

Наздраве mr_miller.

CPU на лаптоп, които са най-добрите, имам предвид може ли четворни-ядрото вече?, е Core 2 Duo за най-добър, по-добре, отколкото ядрото 2?

Къде се вписват в centrino?

какво за обществена йерархия за лаптоп процесори?

Old 4-ти септември 2007, 01:06
Член Група

Аз лично няма да разгледа всичко, различно от Core 2 Duo, пазете тези, които са етикетирани Pentium Core Duo или Pentium Dual Core (модел номера тук http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) Те са половината от кеша на правилното C2D чип. Очевидно е, че Acer не кораб с ядрото дуо участва в спецификациите, но T5xxx C2D CPU, поради което аз се препоръчва тя, от запасите сега все пак.

Лично аз ще търсите лаптоп с най-малко една T5xxx серия чипове, тъй като те са много по-бързо, отколкото T2xxx серия CPU. Забравете AMD за момента, те са далеч по-мобилния пазар, на това поколение на чипове.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino е дефиницията на една платформа, а не процесор, в момента, това означава, че ще има безжично, графики и т.н., предоставени като стандарт.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc