menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

"laptop, který by měl i koupit, Buchanan?", "er, uvidíme se kolem"

Reply

Thread Nástroje
Old 2. Září 2007, 18:16
Člen Skupina

Ahoj kluci znovu, ví, jestli můžete pomoci.

můj přítel mě požádal, abych si jej laptop, ale vím, nic o nich nikdy neměl jediný používal i-knihy G4 a on nechce macintoshí

chce utratit 500 liber, ale mohl by být přesvědčováni jít £ 600/650 (to nemyslím, že bych si moc pro 500).

Podíval jsem se asi za pár hodin a našel pár i líbilo, ale já jsem velmi neinformováni laptop cpu to.

On nepotřebuje pro hraní her, tak mohou být na palubě s grafikou ok (samozřejmě bych se mu nejlepší možné tak bych dobrou grafickou kartu, ale ne zásadní), ale musí to být dobré, rychlý stroj , který mu bude trvat nějakou dobu, on by rád alespoň 2 GB RAM

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(mohou být příliš drahé pro něj přesto)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

Zde jsou dva, které jsem si vybral (což je lepší se cpu t5300 1.73GHz 533 MHz FSB nebo t5500 1.66GHz s 667 FSB? i havn't dostal napoví).

to je jen to, co jsem našel na jednom místě, co byste notebooky doporučit?

díky moc jako vždy

Buchanan
Old 2. Září 2007, 22:56
Dárce Skupina

Hej.

Je mu bude cestování s ním? Používáme ho sítě hodně? Ptám se proto, že integrované GPU umožní větší výdrž baterie.

Jakékoliv preference na velikost obrazovky?

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 2. Září 2007, 23:09
Člen Skupina

takže palubní GPU bude používat menší baterii?

Myslím, že to chtějí, aby se kolo s ním

Udělal jsem ho prosí o velikost obrazovky a nebyl příliš obtěžoval, samozřejmě čím větší, tím lepší počítat i přesto, že 15 "je dost malá
Old 2. Září 2007, 23:31
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Buchanan View Post
takže palubní GPU bude používat menší baterii?

Myslím, že to chtějí, aby se kolo s ním

Udělal jsem ho prosí o velikost obrazovky a nebyl příliš obtěžoval, samozřejmě čím větší, tím lepší počítat i přesto, že 15 "je dost malá
Pokud jde o palubní GPU pomocí menší baterii, to je velký, tlustý ano.

Se podívat na Tahle

Věřím, že jste ještě dostat 40 liber vypnout, stejně by se zaregistrujete před nákupem. Tak to je celkem £ 459 za spec vidíte. Jsem jeden 14.1 "širokoúhlý Koupil jsem ze stejného místa. Superb vybudovat kvalitní. Procesoru není nijak špatný ani jedno, pro které nejsou peníze. A ani obecně, je pouze čerpá 31w.

Nebo je tu tento base spec jeden z Dell. Lepší cpu polovinu berana.

A opět se Sony, kterou zaplatíte za jménem: hmph Nejlevnější jsem viděl tento model Sony.

-Kanoakavirus
Old 2. Září 2007, 23:40
Člen Skupina

alex

ze dvou na můj původní příspěvek, který má lepší procesor, ASUS nebo Sony (5300 nebo 5500).

Co je ještě důležitější, GHz a FSB?

jedna z věcí, řekl mi byl "i nechtějí dell", řekl uslyšel to bylo špatné, pokud si potřebnou podporu, nebo se vrátíte k bodu, pokud se stala chyba
Old 2. Září 2007, 23:53
Dárce Skupina

Mimo těchto dvou, bych měl jít za rychlejší FSB, vzhledem k velmi mírnému poklesu MHz mezi dvěma CPU rychlostech.

Omlouvám se, citovaný Dell protože jste docela daleko, jako marmite: Buď nenávidí 'em nebo láska' em. Nevěděli, která táboře spadl do svého přítele.

-Kanoakavirus
Old 3. září 2007, 00:02
Člen Skupina

žádná omluva nutná, měla by si vysvětlit jeho stručný mi lépe,

nebylo považováno za AMD cpu (bez zkušeností s nimi), ale budu se snažit, aby rozšířila mé obzory

abychom vyšli dnes do obchodů, abyste získali lepší představu, jsou tu nějaké konkrétní cpu to byste vysoce doporučit?

Jen z úroků, jak si kurz na 2 z mých 1. post?
Old 3. září 2007, 05:11
Člen Skupina

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Dva jsem viděl nedávno, můj preferovaný jako ACER, mají své důvody, 2 GB, což je správné, a nikoli c2d Pentium vyťat verzi a non-integrované grfx.
Old 3. září 2007, 22:37
Člen Skupina

nazdraví mr_miller.

který laptop cpu to je nejlepší, myslím dostanete Quad-Core dosud?, je Core 2 Duo nejlepší, lepší než Core 2?

Odkud Centrino vměstnat?

Co se klování aby notebook procesory?

Old 4. Září 2007, 01:06
Člen Skupina

Já osobně by zvážit jinou než Core 2 Duo, mějte se na pozoru, které jsou označeny Pentium Core Duo či Pentium Duální Core (model čísla zde http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) Mají polovinu cache a řádné c2d čipu. Zřejmě, že Acer není loď s Core Duo v části specifikace, ale T5xxx c2d cpu, tedy důvod, proč jsem ho doporučil, v parku hned ačkoli.

Osobně bych se podívat na notebook s alespoň T5xxx sérii čipů jako jsou mnohem rychlejší než T2xxx sérii cpu. Zapomenout AMD pro tuto chvíli, že jsou daleko za nimi v mobilním trhu v této generaci čipů.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino je definice platformy, ne procesor, ve chvíli, to znamená, že bude mít bezdrátové, grafika atd. jako standardní.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.