![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι παιδιά, αναρωτιέμαι αν μπορείτε να βοηθήσετε. ο φίλος μου μου ζήτησε να επιλέξουν τον ένα φορητό υπολογιστή, αλλά δεν ξέρω τίποτα αυτά, ποτέ δεν είχε ένα και μόνο χρησιμοποίησε ένα βιβλίο G4-i, και δεν θέλει έναν υπολογιστή Mac θέλει να δαπανήσει £ 500, αλλά θα μπορούσε να πειστεί να πάει £ 600/650 (δεν νομίζω ότι έχουν πολύ έπαιρνα για 500). Κοίταξα για περίπου δύο ώρες και βρήκαν ένα ζευγάρι μου άρεσε, αλλά είμαι πολύ εξοικειωμένοι με το laptop cpu. Δεν χρειάζονται για gaming, τόσο επί του σκάφους, τα γραφικά μπορεί να είναι ok (προφανώς θα ήθελα να του το καλύτερο δυνατό, προκειμένου Θα ήθελα μια καλή κάρτα γραφικών, αλλά δεν έχει ουσιαστική σημασία), αλλά πρέπει να είναι μια καλή, γρήγορη μηχανή αυτόν που θα διαρκέσει λίγο, θα ήθελε τουλάχιστον 2GB RAM http://www.ebuyer.com/UK/product/127193 (μπορεί να είναι υπερβολικά δαπανηρές για τον αν) http://www.ebuyer.com/UK/product/127867 εδώ είναι τα δύο που επέλεξε (η οποία είναι η καλύτερη cpu t5300 1.73GHz 533 MHz FSB ή το t5500 1.66GHz με 667 FSB? i havn't έχεις ιδέα). Αυτά είναι μόνο τι βρήκα σε ένα site, laptops τι θα συνιστούσατε; Ευχαριστώ πολύ όπως πάντα, Buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έι. Μήπως θα πρέπει να ταξιδεύουν με αυτό; Χρησιμοποιώντας αυτό το δίκτυο από μια παρτίδα; Ρωτώ γιατί μια ολοκληρωμένη gpu θα επιτρέψει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Κάθε προτίμηση για το μέγεθος της οθόνης;
|
| |||
| |||
| τόσο εποχούμενου gpu θα καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία; Νομίζω ότι θέλει να το γύρο μαζί του Έκανα τον ρωτήσω σχετικά με το μέγεθος της οθόνης και δεν ήταν πολύ κόπο, προφανώς τόσο μεγαλύτερη είναι και η καλύτερη Υπολογίζω όμως, γιατί 15 "είναι πολύ μικρή |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Ρίξτε μια ματιά σε Αυτό και μόνο το Πιστεύω ότι μπορείτε να λάβετε από £ 40 και θα πρέπει να έχετε εγγραφεί πριν από την αγορά. Λοιπόν αυτό είναι £ 459 συνολικά, για το spec που βλέπετε. Έχω ένα 14,1 "widescreen αγόρασα από τον ίδιο χώρο. Superb ποιότητα κατασκευής. Η cpu είναι σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή, είτε, για το ότι δεν χρημάτων. Και δεν σε γενικές γραμμές, μόνο εφιστά 31watt. Ή υπάρχει αυτό spec μία βάση από την Dell. Βελτίωση της cpu, το μισό της μνήμης RAM. Για άλλη μια φορά με τη Sony που πληρώνετε για το όνομα: hmph Φθηνότερη έχω δει αυτό το μοντέλο της Sony.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| alex από τους δύο στην αρχική μου θέση, η οποία έχει την καλύτερη cpu, η ASUS ή η Sony, (5300 ή 5500). Τι πιο σημαντικό, GHz ή FSB; ένα από τα πράγματα που μου είπε ήταν «Δεν θέλουμε μια dell", είπε ότι είχε ακούσει ότι ήταν κακός, εάν χρειάζεται υποστήριξη ή για να επιστρέψει το στοιχείο, αν πήγε λάθος |
|
| |||
| |||
| Από τα δύο, θα ήθελα να πρόκειται για την ταχύτερη FSB, λαμβάνοντας υπόψη την πολύ μικρή πτώση σε MHz μεταξύ των δύο cpu ταχύτητες. Συγνώμη, εισηγμένες Dell μόνο και μόνο επειδή είναι λίγο πολύ σαν marmite: Μπορείτε είτε μίσους 'em ή αγάπη' em. Δεν γνωρίζουν ποια στρατόπεδο σας έπεσε σε φίλο.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| συγγνώμη, δεν χρειάζεται, θα πρέπει να έχουμε σύντομη εξήγησε ο καλύτερος για μένα, δεν είχε θεωρηθεί AMD cpu (δεν υπάρχει εμπειρία από αυτά), αλλά θα προσπαθήσει να διευρύνει τους ορίζοντές μου μπορούμε να βγούμε έξω σήμερα σε καταστήματα για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα, υπάρχουν ειδικές cpu του θα ιδιαίτερα; μόνο από συμφέρον, πώς ποσοστό 2 από την 1η θέση μου; |
|
| |||
| |||
| http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333 http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html Δύο έχω δει πρόσφατα, προτίμησε να μου το ACER, επειδή τα 2GB, η σωστή και δεν C2D Pentium μειώσει την έκδοση και μη ολοκληρωμένη grfx. |
|
| |||
| |||
| cheers mr_miller. cpu του laptop το οποίο είναι το καλύτερο, εννοώ μπορώ να πάρω quad-core ακόμα;, Core 2 Duo είναι το καλύτερο, καλύτερα από Core 2; Πού Centrino ταιριάζει; whats το ράμφισμα για φορητούς επεξεργαστές; |
|
| |||
| |||
| Εγώ προσωπικά δεν θα θεωρούν τίποτα άλλο από ένα Core 2 Duo, προσέχετε αυτά που έχουν επισημανθεί με Pentium Core Duo ή Pentium Dual Core (υπόδειγμα αριθμούς εδώ http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) Έχουν το ήμισυ του cache της ορθής C2D τσιπ. Φαίνεται ότι δεν acer πλοίο με το κεντρικό δίδυμο μέρος στην specs αλλά η T5xxx C2D cpu, εξ ου και ο λόγος που είχα συστήσει, από τώρα και αν αποθέματος. Προσωπικά, θα αναζητήσει ένα φορητό υπολογιστή με τουλάχιστον ένα T5xxx σειρά τσιπ, όπως αυτές είναι κατά πολύ ταχύτερη από την T2xxx σειρά cpu. Ξεχάστε την AMD για την ώρα, είναι πολύ πιο πίσω στην αγορά κινητής τηλεφωνίας σε αυτή γενεά των chip. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid= Centrino είναι ο ορισμός της πλατφόρμας, δεν αποτελεί επεξεργαστή, αυτή τη στιγμή, αυτό σημαίνει ότι θα έχει ασύρματο, γραφικά κλπ. που παρέχονται ως πρότυπο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "ή από τις εξαρτήσεις που δεν καταχωρηθεί σωστά: af | ashprice01 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 19 Νοε 2008 08:01 |
| Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. | ashmehta | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 17 Ιουν 2008 02:56 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |