manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

"laptopa koji bi trebao kupiti, Buchanan?", "Er, ja ću gledati oko"

Reply

Thread Tools
Old 2. Sep 2007, 18:16
Member Group

Default "laptopa koji bi trebao kupiti, Buchanan?", "Er, ja ću gledati oko"

Halo momački opet, pitam se, ako vam mogu pomoći.

moj prijatelj me je zamolio da mu odabrati laptop, ali znam ništa o njima, nikada nisu imali samo jedan i koristio sam-knjiga G4, a on se ne žele Mac

On želi provesti £ 500, ali bi mogao biti natjeran da ide £ 600/650 (nije smatrao da biste dobili velik dio za 500).

Gledam okolo za par sati i našao sam par svidjela, ali ja sam jako upoznati s laptopa CPU-a.

On ne treba za igranje, pa onboard grafika svibanj biti ok (očito Htio bih ga dobiti najbolje moguće tako Dajte mi dobre grafičke kartice, ali nije bitan), ali mora biti dobar, brz stroj koji će trajati dok ga je, on bih barem 2GB RAM-a

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(svibanj biti preskupe za njega ipak)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

Ovdje su dvije koje sam izabrao (koji je bolji u t5300 CPU 1.73GHz 533 MHz FSB ili t5500 1.66GHz uz FSB 667? havn't sam dobio trag).

To su samo ono što sam našla na jednom mjestu, što bi ste preporučili laptop?

puno hvala, kao i uvijek,

Buchanan
Old 2. Sep 2007, 22:56
Donatorska Grupa

Ej.

Je on će se putuje s njom? Koristeći ga isključite struju puno? Pitam jer integrirano GPU će omogućiti da se više baterije.

Svejedno povlaštene veličini na ekranu?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 2. Sep 2007, 23:09
Member Group

pa jedan onboard GPU će koristiti manje bateriju?

Mislim da ne želite nositi ga okrugao s njim

Nisam upitati ga o veličini zaslona i on nije bio previše smeta, očito je veći i bolji računati ipak, zbog 15 "je prilično mala
Old 2. Sep 2007, 23:31
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Buchanan View Post
pa jedan onboard GPU će koristiti manje bateriju?

Mislim da ne želite nositi ga okrugao s njim

Nisam upitati ga o veličini zaslona i on nije bio previše smeta, očito je veći i bolji računati ipak, zbog 15 "je prilično mala
Što se tiče onboard GPU koristeći manje bateriju, to je velika, masti yup.

Imati pogledati Ovaj

Vjerujem da ste dobili još 40 £ off kao i trebate se prijaviti prije kupnje. Tako da je ukupno 459 £ za spec. vas vidim. Ja sam jednom 14,1 "widescreen sam kupio iz iste lokacije. Izgraditi izvrsnu kvalitetu. CPU se ni na koji način ne lošeg ni jednom, ali ne i za taj novac. I ne uopće, samo privlači 31watt.

Ili postoji ovo osnovni spec. jedan iz Dell. Bolje CPU, pola ovna.

Ponovno sa Sony ste platili za ime: hmph Najjeftinije sam vidio ovaj model Sony.

-Kanoakavirus
Old 2. Sep 2007, 23:40
Member Group

alex

od dva u moj originalni post koji ima bolje CPU, na ASUS ili Sony, (5300 ili 5500).

što je još važnije, GHz ili FSB?

jedna od stvari koje je rekao da mi je "Ne želite Dell", rekao je on bijaše čuo da je loše ako je potrebno podržati ili vratiti predmet ako pođe krivo
Old 2. Sep 2007, 23:53
Donatorska Grupa

Od ova dva, ja bih se ide za brži FSB, s obzirom na vrlo blagi pad između dva MHz CPU brzina.

Isprike, kotiranim Dell, jer oni 'ljepušan velik dio poput marmite: Vi ili mrziti' em ili ljubav 'em. Nisu znali što kamp tvoj prijatelj pao u.

-Kanoakavirus
Old 3. Sep 2007, 00:02
Member Group

Nema isprika potrebi, trebali ste objasnio njegov kratak mi bolje,

nije smatrati AMD CPU (nema iskustva od njih), ali ja ću pokušati proširiti moje horizonte

svibanj ćemo izaći danas do trgovine kako bi dobili bolju ideju, jesu li kakvih specifičnih CPU's biste visoko preporučiti?

samo iz interesa, kako se stopi od 2 do 1. moj post?
Old 3. Sep 2007, 05:11
Member Group

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Dva sam vidio u zadnje vrijeme, moja je željena ACER, razlozi su njegove 2GB, pravilnom C2D, a ne Pentium slomit verziju i ne-integrirani grfx.
Old 3. Sep 2007, 22:37
Member Group

nazdravlje mr_miller.

laptop CPU-a koji su najbolji, mislim mogu dobiti quad-core yet? je core 2 duo najbolje, bolje od core 2?

Gdje se Centrino fit in?

koliko je pecking bi laptop procesore?

Old 4. Sep 2007, 01:06
Member Group

Ja se osobno ne bi razmotriti ništa drugo osim jedne Core 2 Duo, čuvajte se onih koji su označeni Pentium Core Duo ili Pentium Dual Core (model brojevi ovdje http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) Koje su polovicom međuspremnik pravilnom C2D čip. Čini se da Acer ne brod sa core duo dio u naočale, ali T5xxx C2D CPU, otuda i razlog i preporučio ga, rasprodan sada ipak.

Osobno, ja bih potražiti laptop sa najmanje T5xxx serija čip, kao oni su daleko brži od CPU T2xxx serija. Zaboravite AMD za sada, oni su daleko iza u mobilnom tržištu na ovoj generaciji čipovima.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino je definicija platformu, a ne procesor, u ovom trenutku to znači da će imati bežični, grafika itd. kao standard.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" ashaiba General Hardware Chat 6 13. ožujak 2009 15:56
Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. veljača 2009 17:01
"Compenent" MSINET.OCX "ili njegovih zavisnosti nije ispravno registrirana: af ashprice01 Općenito Software Chat 1 19. studeni 2008 08:01
Ne može se staviti "Enable" funkcija "na" u Bios ref CD / DVD. ashmehta Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 8 17. lipnja 2008 02:56
Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". aechain Windows Operating Systems 5 24 siječanj 2008 15:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.