kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

", amely laptop kell vásárolni, Buchanan?", "van, akkor nézz körül"

Reply

Téma eszközök
Old 2. Szeptember 2007, 18:16
Csoport tagja

Default ", amely laptop kell vásárolni, Buchanan?", "van, akkor nézz körül"

Hello újra srácok, csoda, ha tudsz segíteni.

barátom megkért, hogy válasszon neki egy laptop, de semmit sem tudok róluk, soha nem volt, és csak a i-book G4, és ő nem akar egy mac

akar költeni £ 500, de lehet, hogy meggyőzte £ 600/650 (nem hiszem, hogy sokkal inkább a 500).

i körbenézett a pár órát, és találtam pár tetszett, de én nagyon ismerik a laptop cpu's.

Nem szükséges, hogy a szerencsejáték, így a fedélzeten lévő grafika is ok (természetesen szeretném, hogy neki a lehető legjobb így Szeretnék egy jó grafikus kártya, de nem lényeges), de meg kell egy jó, gyors gép amely a múlt neki, míg ő azt szeretné, ha legalább 2 GB RAM

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(Lehet, hogy túl drága neki, bár)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

Itt van a két, hogy én választottam (ami jobb a t5300 1.73GHz CPU 533 MHz-es FSB-n, vagy a t5500 1.66GHz az FSB 667? i havn't van clue).

Ez csak, mit találtam egy oldalon, mi lenne akkor javasoljuk laptopok?

Nagyon köszönöm, mint mindig,

Buchanan
Old 2. Szeptember 2007, 22:56
Donor Group

Hé.

Ő lesz az utazás vele? Using le a hálózatról a lot? Azt kérdezem, mert az integrált GPU lehetővé teszi, hogy több, az akkumulátor élettartamát.

Minden előnyben a képernyő mérete?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old 2. Szeptember 2007, 23:09
Csoport tagja

így egy fedélzeti GPU lesz kevesebb akkumulátort?

Azt hiszem, nem akarom, hogy úgy kerek vele

Én kérdeztem meg a képernyő méretét, és nem is zavar, nyilván a nagyobb a jobb bár azt hiszem, mert a 15 "nagyon kicsi
Old 2. Szeptember 2007, 23:31
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Buchanan View Post
így egy fedélzeti GPU lesz kevesebb akkumulátort?

Azt hiszem, nem akarom, hogy úgy kerek vele

Én kérdeztem meg a képernyő méretét, és nem is zavar, nyilván a nagyobb a jobb bár azt hiszem, mert a 15 "nagyon kicsi
Ami a fedélzeti GPU kevesebb elem, hogy egy nagy, kövér yup.

Van egy pillantást Ez az egyik

Azt hiszem, még mindig 40 £ le is kéne regisztráció előtt vásárolta. Szóval ez a 459 £ összesen a spec látod. Van egy 14,1 "szélesképernyős vettem az ugyanazon a helyszínen. Superb építeni minőségét. A CPU van, egyáltalán nem rossz egyik sem, hogy nem a pénz., És nem általános, csak felhívja a 31watt.

Vagy ott van ez base spec egy Dell. Jobb cpu fele a ram.

Ismét a Sony akkor fizet, ha a neve: hmph Legolcsóbb Láttam ezt a modellt a Sony.

-Kanoakavirus
Old 2. Szeptember 2007, 23:40
Csoport tagja

alex

A két-két eredeti post, ami a jobb CPU, az ASUS, vagy a Sony, a (5300 vagy 5500).

Mi a fontosabb, vagy GHz-es FSB-n?

az egyik dolog, azt mondta nekem, a "Nem akarom a Dell", azt mondta, hogy hallotta, hogy rossz volt, ha szükség van támogatást vagy vissza az elemet, ha baj
Old 2. Szeptember 2007, 23:53
Donor Group

Ki az a két, már rég nem megyünk a gyorsabb FSB, figyelembe véve a nagyon enyhe visszaesés mhz a két CPU sebességet.

Elnézést, jegyzett Dell, mert nagyon sok hasonló marmite: Te vagy utálják őket, vagy szeretni őket. Nem tudod, melyik tábor a barátod zuhant.

-Kanoakavirus
Old 3. Sep 2007, 00:02
Csoport tagja

bocsánatkérés nem szükséges, hogy már kifejtette, hogy rövid nekem jobb,

nem tekinthető az AMD processzor (nincs tapasztalata őket), de megpróbálom én horizontok kiszélesítése

mi megy ki a mai boltok, hogy jobb ötlet, vannak-e olyan konkrét cpu Te is ajánljuk?

Csak érdekes, hogyan értékelné a 2-om 1. utáni?
Old 3. Sep 2007, 05:11
Csoport tagja

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Két láttam a közelmúltban, a preferált az az ACER, indokok a 2GB, megfelelő C2D Pentium, és nem a vágott változatot, és nem integrált grfx.
Old 3. Sep 2007, 22:37
Csoport tagja

cheers mr_miller.

laptop, amely a CPU által a legjobb, úgy értem érsz quad-core még?, a Core 2 Duo a legjobb, jobb, mint a Core 2?

Centrino ha nem fér be?

Mi a hierarchia a laptop processzorok?

Old 4. Sep 2007, 01:06
Csoport tagja

Én személy szerint nem úgy, mint bármi más, a Core 2 Duo, vigyázz, hogy ezek a címkézzék Pentium Core Duo vagy Pentium Dual Core (model számok itt http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) Azt a felét cache egy megfelelő C2D chip. Úgy látszik, hogy az Acer nem a hajó a Core Duo részt a szemüveg, de a T5xxx C2D CPU, ezért az ok, én azt ajánlotta, a raktáron van.

Személy szerint én is keresni egy laptop legalább T5xxx sorozat chip, mivel ezek sokkal gyorsabb, mint a sorozat T2xxx CPU. Felejtsd el az AMD az a pillanat, de messze elmarad a mobil piacon, ez a generációs chipek.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino van meg a fórumot, és nem a processzor, amint azt jelenti, hogy ez lesz a vezeték nélküli, grafika stb előírt standard.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.