mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

", kuris nešiojamas turėčiau pirkti, Buchanan?", "Er, I'll Look Around"

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 2, 2007, 18:16
Narys

Default ", kuris nešiojamas turėčiau pirkti, Buchanan?", "Er, I'll Look Around"

Sveiki vėl vaikinai, įdomu, jei galėsite padėti.

Mano draugas manęs paklausė pasirinkti Jam nešiojamojo kompiuterio, bet aš nieko nežinau apie juos, niekada nebuvo vienas ir tik naudojamos i knyga G4, ir jis nenori Mac

jis nori išleisti £ 500, bet galėtų būti įtikinti eiti £ 600/650 (didn't think Jis norėjo gauti daug už 500).

Aš mačiau maždaug už poros valandų ir rado pora man patiko, bet aš esu labai susipažinę su nešiojamojo kompiuterio procesoriaus.

Jis nebūtinai turi ją žaidimo, todėl laive grafika gali būti ok (žinoma, aš norėčiau gauti jį kuo geriau, kad aš noriu geros grafikos plokštę, tačiau ne pagrindinis), tačiau ji turi būti gera, greita mašina kuri truks jo, o jis norėtų bent 2GB RAM

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(gali būti per brangus jam nors)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

Čia yra du, kad aš pasirinksiu (kuris yra geriau CPU T5300 1.73GHz 533 MHz FSB arba T5500 1.66GHz su 667 FSB? i havn't got a clue).

Štai ką radau viename puslapyje, kas Laptops galėtumėte rekomenduoti?

Ačiū, kaip visada daug,

Buchanan
Old Rugsėjis 2, 2007, 22:56
Donorų grupės

Ei.

Ar jis bus keliaujant su juo? Naudojant jį išjungti maitinimo daug? Prašau, nes integruotą GPU leis daugiau baterijų.

Bet ekrano dydį pirmenybė?

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Rugsėjis 2, 2007, 23:09
Narys

taip Borto GPU bus sunaudojama mažiau baterijos?

Manau, jis nori atlikti jį turas su juo

Aš paklausti jo apie ekrano dydžio ir jis nebuvo per daug nerūpi, be abejo didesni, tuo geriau aš skaitytis nors, nes 15 "yra gana mažas
Old Rugsėjis 2, 2007, 23:31
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Buchanan View Post
taip Borto GPU bus sunaudojama mažiau baterijos?

Manau, jis nori atlikti jį turas su juo

Aš paklausti jo apie ekrano dydžio ir jis nebuvo per daug nerūpi, be abejo didesni, tuo geriau aš skaitytis nors, nes 15 "yra gana mažas
Dėl Borto GPU naudoja mažiau baterijos, tai didelis, riebalų yup.

Have a look at Šita

Manau, jūs vis tiek gausite £ 40 off taip pat turėtumėte užsiregistruoti prieš perkant. Taigi, tai iš viso 459 £ Spec matote. Aš 14.1 "widescreen aš nusipirkau iš vienos svetainės. Puiki surinkimo kokybė. Cpu jokiu būdu nėra blogas bet ne tai pinigus. Ir ne paprastai, ji tik atkreipia 31watt.

Ar Yra šitas bazė Spec vienas iš "Dell". Geresnio CPU, RAM pusės.

Vėl su Sony mokate už vardą: hmph Pigiausia aš mačiau šį modelį Sony.

-Kanoakavirus
Old Rugsėjis 2, 2007, 23:40
Narys

Alex

iš dviejų į mano pirminį pranešimą, kuris turi geresnį CPU, Asus arba Sony (5300 arba 5500).

Kas svarbiau, GHz ar FSB?

Vienas iš dalykų, jis man pasakė, buvo "Aš nenoriu" Dell ", jis pasakė, kad jis išgirdo, kad buvo blogai, jei jums reikia pagalbos, arba grąžinti daiktą, jei tai nutiko
Old Rugsėjis 2, 2007, 23:53
Donorų grupės

Iš dviejų, aš būčiau Going for greičiau FSB, atsižvelgiant į labai nedidelį sumažėjimą MHz tarp dviejų CPU greičiais.

Atsiprašome, kotiruojamas Dell, nes jie panašūs į Rama: jūs arba neapykanta 'em arba love' em. Ar nežinote, stovyklos Jūsų draugas pateko į.

-Kanoakavirus
Old Rugsėjis 3, 2007, 00:02
Narys

Nr atsiprašymas reikalingas, jei jau paaiškino savo trumpas, kad man geriau

nemanė AMD procesorius (ne iš jų patirties), bet aš stengsiuosi, kad praplėsti savo akiratį

galime eiti šiandien į parduotuvių geriau idėja, nėra jokių konkrečių procesoriaus jums labai rekomenduoju?

tik iš palūkanų, kaip jūs vertinate 2 iš mano 1. paštu?
Old Rugsėjis 3, 2007, 05:11
Narys

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Du Mačiau neseniai, mano pageidaujamą yra ACER, priežastis yra jos 2GB, tinkamai C2D, o ne Pentium iškirsti versija ir neintegruotą grfx.
Old Rugsėjis 3, 2007, 22:37
Narys

Cheers mr_miller.

kuris nešiojamojo kompiuterio procesoriaus yra geriausia, aš tai galite gauti Quad-Core Dar neužsiregistravote?, yra Core 2 Duo geriausia, geriau nei Core 2?

Kur Centrino tilpti?

Kas kapojimą kad laptopo procesorius?

Old Rugsėjis 4, 2007, 01:06
Narys

Aš asmeniškai tai ne mano, nieko, išskyrus Core 2 Duo, saugokitės tų, kurie yra paženklinti Pentium Core Duo arba Pentium Dual Core (modelis numerius čia http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) Jie pusę tinkamą C2D chip cache. Matyt, kad Acer neturi laivas su Core Duo dalyvauti Specifikacijos bet T5xxx C2D CPU, taigi todėl aš rekomendavo jį, iš rankų dabar nors.

Asmeniškai aš norėčiau pažvelgti į nešiojamą kompiuterį su bent T5xxx serijos lustą, kaip tai yra daug greičiau nei T2xxx serijos procesorius. Pamirškite AMD metu jie gerokai atsilieka mobiliųjų telefonų rinkoje šiuo lustų kartos.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino yra platforma apibrėžimas, o ne procesorius, tuo metu, tai reiškia, kad bus bevielis, grafika ir tt jeigu taip standartą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" ashaiba General Hardware Chat 6 Kovas 13, 2009 15:56
Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? Raynhawk Office Suites & Applications 4 23 vasaris 2009 17:01
"Compenent" MSINET.OCX "arba jo priklausomybės nėra tinkamai registruotas: af ashprice01 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Lapkritis 19, 2008 08:01
Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. ashmehta Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 8 Birželis 17, 2008 02:56
Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". aechain Windows "operacinės sistemos 5 24 sausis 2008 15:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.