mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

", kuru klēpjdators man pirkt, Buchanan?", "er, es ņemšu skatīties apkārt"

Reply

Thread Tools
Old Septembris 2, 2007, 18:16
Loceklis

Default ", kuru klēpjdators man pirkt, Buchanan?", "er, es ņemšu skatīties apkārt"

Sveiki atkal guys, brīnums, ja jūs varat palīdzēt.

mans draugs man lūdza izvēlēties viņu klēpjdators, bet es neko nezinu par viņiem, nekad nav bijis viens un tikai izmanto i-grāmatu G4, un viņš nevēlas mac

viņš vēlas pavadīt £ 500, bet ko varētu pierunāt iet £ 600/650 (nedomāju, ka viņš gribētu saņemt daudz 500).

Es paskatījos apkārt, lai pāris stundu laikā un konstatēts pāris man patika, bet es esmu ļoti maz klēpjdatoru CPU's.

Viņam nevajag to spēļu, tādēļ borta grafikas var būt ok (protams es gribētu, lai dabūtu viņu labāko iespējamo, lai es gribētu labu grafikas karti, bet nav obligāti), bet tas ir labs, ātri mašīna kas būs pēdējais viņa, kamēr viņš gribētu vismaz 2GB RAM

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(var būt pārāk dārga viņam gan)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

šeit ir divas, ka es izvēlējos (kas ir labāk cpu t5300 1.73GHz 533 MHz FSB vai T5500 1.66GHz ar 667 FSB? i havn't got pavediens).

Tie ir tieši tas, ko es atradu vienu vietu, kas klēpjdatoru jūs ieteiktu?

thanks a lot, kā vienmēr,

Buchanan
Old Septembris 2, 2007, 22:56
Donors Group

Default ", kuru klēpjdators man pirkt, Buchanan?", "er, es ņemšu skatīties apkārt"

Hei.

Viņš būs ceļo ar to? To izmanto pie elektrotīkla daudz? Es jautāju, jo integrētu GPU ļaus vairāk akumulatora mūžu.

Tiem priekšroku attiecībā uz ekrāna izmērs?

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Septembris 2, 2007, 23:09
Loceklis

tā borta GPU izmanto mazāk baterija?

Es domāju, ka viņš vēlas nēsāt kārtu ar viņu

i did uzdot viņam par ekrāna izmēru un viņš nebija pārāk bothered acīmredzami lielāks labāk i jārēķinās gan, tāpēc, ka 15 "ir diezgan maza
Old Septembris 2, 2007, 23:31
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Buchanan View Post
tā borta GPU izmanto mazāk baterija?

Es domāju, ka viņš vēlas nēsāt kārtu ar viņu

i did uzdot viņam par ekrāna izmēru un viņš nebija pārāk bothered acīmredzami lielāks labāk i jārēķinās gan, tāpēc, ka 15 "ir diezgan maza
Attiecībā uz borta GPU izmantojot mazāk bateriju, tas ir liels, tauki Yup.

Vai apskatīt This one

Es ticu, ka jūs joprojām saņemat £ 40 off, kā arī Jums vajadzētu reģistrēties pirms pirkuma. So that's £ 459 kopā par spec redzat. Esmu 14,1 "widescreen iegādājos no tajā pašā vietā. Superb celt kvalitāti. Cpu nav nekādā veidā slikti viens vai nu nav par šo naudu. Un nav vispār, tā tikai vērš 31watt.

Vai tur ir šis bāze spec viens no Dell. Labāku CPU, puse ram.

Vēlreiz Sony Jums jāmaksā nosaukums: hmph Lētākais esmu redzējis šo modeli Sony.

-Kanoakavirus
Old Septembris 2, 2007, 23:40
Loceklis

alex

no divām savā sākotnējā amatā, kas ir labāk cpu, asus vai sony (5.300 vai 5500).

Kas vēl būtiskāk, GHz vai FSB?

viena no lietām, ko viņš teica man bija "Es negribu, dell," viņš teica, viņš bija dzirdējis tā bija slikti, ja jums nepieciešams atbalsts vai atdot objektu, ja tas nogāja greizi
Old Septembris 2, 2007, 23:53
Donors Group

No diviem, man ir virzība uz ātrāku FSB, ņemot vērā ļoti nelielu kritumu mhz starp divām CPU ātrumiem.

Atvainojos, citēts Dell jo viņi ir diezgan daudz, piemēram, Marmite: Tu nu hate 'em vai mīlestība' em. Nezināja, kas nometnē Jūsu draugu iekrita.

-Kanoakavirus
Old Septembris 3, 2007, 00:02
Loceklis

ne atvainošanās vajadzīga, ja esat paskaidroja savu īss, lai mani labāk,

nav izvērtējusi AMD CPU (nav pieredzes), bet es centīšos, lai paplašinātu savu redzesloku

mēs varam doties no šobrīd veikalos, lai iegūtu labāku priekšstatu, ir kādas īpašas cpu tu būtu ļoti ieteiktu?

tikko no nozīmes, kā jūs vērtējat 2 no mana 1. pastu?
Old Septembris 3, 2007, 05:11
Loceklis

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Divas esmu redzējis pēdējā laikā, vēlamās ir ACER, iemesli ir tā 2GB, pareizu C2D nevis Pentium samazināt versiju un neintegrētas grfx.
Old Septembris 3, 2007, 22:37
Loceklis

cheers mr_miller.

kuru klēpjdators cpu's, ir labākais, es domāju var saņemt quad-core yet? ir Core 2 Duo labākais, labāk nekā Core 2?

Kur Centrino fit in?

whats knābāt lai klēpjdators pārstrādātājiem?

Old Septembris 4, 2007, 01:06
Loceklis

Es personīgi neņemtu vērā neko citu kā 2 Core Duo piesargāties tie, kas ir marķēti Pentium Core Duo vai Pentium Dual Core (modeļa numuru šeit http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) Tie ir puse kešatmiņu pareizu C2D mikroshēmā. Acīmredzot, ka ACER nav kuģis ar Core Duo piedalās specs bet T5xxx C2D CPU, tātad iemesls man ieteica to, no krājumu tagad though.

Personīgi es meklēt klēpjdators ar vismaz T5xxx sērijas mikroshēmu, kā tie ir daudz ātrāk nekā T2xxx sērija CPU. Aizmirstiet AMD uz brīdi, tie ir tālu atpaliek mobilajā tirgū šīs paaudzes mikroshēmām.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino ir definīcija, platformas, nevis procesors, šobrīd tas nozīmē, ka būs bezvadu, grafikas, utt paredzēts kā standarta.
Reply

Register

Bookmarks