rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

", które mam kupić laptop, Buchanan?", "er, I'll look around"

Reply

Narzędzia wątku
Old 2-ga Wrz 2007, 18:16
Członek grupy

Default ", które mam kupić laptop, Buchanan?", "er, I'll look around"

Witam ponownie faceci, zastanawiam się, czy możesz pomóc.

mój przyjaciel zapytał mnie, aby wybrać go laptopa, ale wiem, nic o nich, nigdy nie jedyna stosuje g4 i książki, a on nie chce Mac

chce spędzić £ 500, ale można je namówić do £ 600/650 (nie uważam, że warto dostać dużo do 500).

Spojrzałem tam kilka godzin i znaleźli para lubię, ale ja jestem bardzo nieobeznani z laptopa procesorów.

On nie potrzebuje go do gier, więc grafika na pokładzie może być ok (oczywiście Chciałbym go w najlepszy możliwy tak Chciałbym dobrej karty graficznej, ale nie są niezbędne), ale musi to być dobre, szybkie maszyny który trwać będzie mu jednocześnie, że chciałby co najmniej 2GB RAM

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(może być zbyt kosztowne dla niego chociaż)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

tutaj są dwie, które wybrałem (co jest lepsze CPU z t5300 1.73GHz 533 MHz FSB lub t5500 1.66GHz z FSB 667? havn't I got a clue).

to tylko to, co znalazłem w jednym miejscu, co laptopów Pan polecić?

Thanks a lot, jak zawsze,

Buchanan
Old 2-ga Wrz 2007, 22:56
Grupa dawcy

Hej.

Czy on będzie z nim podróżuje? Używanie go w sieci dużo? Pytam, ponieważ zintegrowany GPU pozwoli więcej baterii.

Wszelkie preferencji na ekranie?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 2-ga Wrz 2007, 23:09
Członek grupy

więc na pokładzie GPU będą używać mniej baterii?

Myślę, że nie chce nosić rundy z nim

Zrobiłem poprosić go o wielkości ekranu i nie był zbyt jedno, oczywiście większe i lepiej jednak liczyć, bo 15 "jest bardzo mały
Old 2-ga Wrz 2007, 23:31
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Buchanan View Post
więc na pokładzie GPU będą używać mniej baterii?

Myślę, że nie chce nosić rundy z nim

Zrobiłem poprosić go o wielkości ekranu i nie był zbyt jedno, oczywiście większe i lepiej jednak liczyć, bo 15 "jest bardzo mały
Jeśli chodzi o GPU na pokładzie mniej baterii, jest to duży, tłuszczu yup.

Zajrzyj Ten

Wierzę, że jest wciąż £ 40 off również należy zarejestrować przed zakupem. So that's £ 459 w sumie na spec widać. I've jeden 14,1 "panoramiczny Kupiłem z tej samej witryny. Superb budować jakości. Procesora nie jest w żaden sposób zły albo jeden, a nie pieniądze. I to nie w ogóle, tylko zwraca 31watt.

Albo istnieje to podstawy spec jednym z firmą Dell. Lepsze cpu, pół barana.

Po raz kolejny z Sony płaci się za nazwę: hmph Najtańszy Widziałem tego modelu Sony.

-Kanoakavirus
Old 2-ga Wrz 2007, 23:40
Członek grupy

alex

z dwóch w moim oryginalną wiadomość, która ma lepszy procesor, ASUS lub Sony, (5300 lub 5500).

Co bardziej istotne, GHz FSB?

jedną z rzeczy, rzekł do mnie "I don't want a dell", powiedział, że słyszeli go było źle, jeśli potrzeba wsparcia lub do zwrotu przedmiotu, jeśli to poszło źle
Old 2-ga Wrz 2007, 23:53
Grupa dawcy

Spośród dwóch, byłbym się do szybszego FSB, biorąc pod uwagę bardzo nieznaczny spadek MHz pomiędzy dwoma CPU prędkościach.

Przepraszamy, cytowany Dell, ponieważ są one bardzo podobne do Marmite: Ty albo nienawidzić 'em i love' em. Czy nie wiedzieliście, obóz, który spadł do znajomego.

-Kanoakavirus
Old 3-cia Wrz 2007, 00:02
Członek grupy

no apology potrzebne, powinny już wyjaśniono jego krótki dla mnie lepiej,

nie traktowane jako AMD CPU (brak doświadczenia z nich), ale postaram się poszerzyć moje horyzonty

możemy iść dzisiaj do sklepów, aby uzyskać lepszy pomysł, istnieją szczególne procesorów, które wysoko polecić?

tylko z zainteresowaniem, jak oceniasz 2 od my 1st post?
Old 3-cia Wrz 2007, 05:11
Członek grupy

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Dwa Widziałem ostatnio mój preferowany jest ACER, jej przyczyn jest 2GB, właściwej C2D i nie Pentium Ścinają wersji i zintegrowanych grfx.
Old 3-cia Wrz 2007, 22:37
Członek grupy

cheers mr_miller.

laptop procesorów, które są najlepsze, to znaczy można otrzymać quad-core jeszcze?, jest Core 2 Duo najlepsze, lepsze niż Core 2?

Centrino, gdzie nie pasują?

whats the dziobanie celu laptopa procesory?

Old 4-ty Wrz 2007, 01:06
Członek grupy

Ja osobiście nie uznają niczego innego niż Core 2 Duo, uważaj, które są oznakowane Pentium Core Duo i Pentium Dual Core (model tutaj http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) Są one połowy pamięci cache właściwego C2D chip. Najwyraźniej, że Acer nie jest dostarczany z Core Duo udział w specyfikacji, ale T5xxx C2D cpu, stąd powód i zaleca ją Czas się jednak.

Osobiście chciałbym szukać laptopa z co najmniej T5xxx serii chip te są znacznie szybsze niż CPU T2xxx serii. Zapomnij AMD w tej chwili są one daleko w tyle w rynku telefonii komórkowej w tej generacji chipów.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino jest określenie platformy, a nie procesora, w tej chwili oznacza to, że będzie miał bezprzewodowych, grafiki itp. standardowe.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.