mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

"laptop-ul pe care ar trebui să-mi cumpăr, Buchanan?", "is, voi uita-te in jur"

Reply

Thread Tools
Old 2a Sep 2007, 18:16
Grupul de stat

Salut din nou baieti, e de mirare, dacă ne puteţi ajuta.

prietenul meu mi-a cerut să-l aleagă un laptop, dar nu stiu nimic despre ei, nu a avut doar o şi i-a folosit o carte G4, si el nu vrea un Mac

el vrea să-şi petreacă £ 500, dar ar putea fi convins să merg £ 600/650 (nu cred că el ar lua mult de 500).

M-am uitat în jur de câteva ore şi a găsit o pereche mi-a placut, dar eu sunt foarte familiarizat cu laptop procesoare.

El nu are nevoie de el pentru jocuri, atât la bord grafice pot fi ok (evident Aş dori să-l fac cel mai bun posibil, aşa că am dori o placă grafică, dar nu esenţial), dar aceasta trebuie să fie una bună, rapid maşină care-l va dura un timp, el ar vrea cel puţin 2GB RAM

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(poate fi prea scump pentru el, deşi)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

aici sunt cele două pe care am ales (care este mai bine de cpu t5300 1.73GHz 533 MHz FSB sau t5500 1.66GHz cu FSB 667? i havn't ai un indiciu).

Acestea sunt doar ce-am găsit pe un site, ceea ce ar laptopuri puteţi recomanda?

Multumesc mult ca întotdeauna,

Buchanan
Old 2a Sep 2007, 22:56
Grupul de donator

Hei.

Este el de gând să se călătoreşte cu ea? Folosind-o de pe reţeaua de mult? Eu întreb, pentru că o soluţie integrată de GPU va permite mai mult durata de viaţă a bateriei.

Orice preferinţă la dimensiunea ecranului?

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 2a Sep 2007, 23:09
Grupul de stat

atât de la bord un GPU va folosi mai puţin bateria?

Cred că el nu vrea să facă aceasta runda cu el

N-am să-l întrebi despre dimensiunea ecranului şi el nu a fost prea deranjat, în mod evident, mai mare cu atât mai bine Cred totuşi, deoarece 15 "este destul de mic
Old 2a Sep 2007, 23:31
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Buchanan View Post
atât de la bord un GPU va folosi mai puţin bateria?

Cred că el nu vrea să facă aceasta runda cu el

N-am să-l întrebi despre dimensiunea ecranului şi el nu a fost prea deranjat, în mod evident, mai mare cu atât mai bine Cred totuşi, deoarece 15 "este destul de mic
În ceea ce priveşte utilizarea la bord GPU mai puţin bateria, care este o mare, gras Da.

Arunca o privire la Aceasta o

Cred că nu aţi obţinut íncă £ 40 pe cât de bine ar trebui să vă înregistraţi înainte de cumpărare. Deci, care este de £ 459 în total, pentru a vă vedea spec.. Am o 14.1 "panoramic l-am cumpărat de la acelaşi site. Superb construi calitate. Procesorul nu este în nici un fel de rău, fie una, pentru că nu sunt bani. Şi nu, în general, este doar atrage 31watt.

Sau nu e acesta spec. o bază de la Dell. O mai bună cpu, jumătate din RAM.

Încă o dată cu Sony plătiţi pentru numele: Hmph Mai ieftin l-am văzut acest model Sony.

-Kanoakavirus
Old 2a Sep 2007, 23:40
Grupul de stat

alex

din două în mea iniţială de post, care are cel mai bun cpu, ASUS sau Sony, (5300 sau 5500).

ce este mai important, GHz sau FSB?

unul din lucrurile care mi-a spus a fost "Nu vreau un Dell", a spus el că a auzit-o a fost de rău dacă ai nevoie de sprijin sau pentru a reveni la element în cazul în care acesta a fost greşit
Old 2a Sep 2007, 23:53
Grupul de donator

Din cele două, mi-ar fi gata pentru FSB mai rapid, având în vedere foarte uşoară scădere în MHz între cele două cpu viteze.

Scuze, citat Dell, deoarece acestea sunt destul de mult ca marmite: Te urăsc, fie-i place sau ei. Nu ştiu care tabără prietenul tău a căzut în.

-Kanoakavirus
Old 3a Sep 2007, 00:02
Grupul de stat

scuze, nu este necesar, ar trebui să-am explicat lui scurta pentru a-mi mai bine,

nu ar fi considerat un procesor AMD (fără experienţă dintre ei), dar am să încerc să-mi lărgească orizonturile

am putea merge azi la magazine pentru a avea o idee mai bună, sunt acolo orice specifice procesoare va recomandam?

doar din interes, cum rata de 2 la 1 la postul meu?
Old 3a Sep 2007, 05:11
Grupul de stat

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Două Am vazut recent, meu preferat fiind ACER, motivele fiind sale 2GB, o buna C2D şi nu de la Pentium tăiat versiune şi non-integrate grfx.
Old 3a Sep 2007, 22:37
Grupul de stat

Noroc mr_miller.

care laptop procesoare sunt cele mai bune, vreau sa spun ca poti lua quad-core încă?, Core 2 Duo este cel mai bun, mai bun decât Core 2?

în cazul în care nu se încadrează în Centrino?

ce este de pecking pentru procesoare pentru laptop-ul?

Old 4a Sep 2007, 01:06
Grupul de stat

Eu personal nu ar considera altceva în afară de un Core 2 Duo, păzeşte-te pe cele care sunt etichetate Pentium Core Duo sau Pentium Dual Core (numerele de model aici http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) S-au jumătate din cache-ul de o C2D chip. Se pare că nu Acer navă cu Core Duo parte la specs, dar T5xxx C2D cpu, în consecinţă, motiv pentru care am recomandat-o, din stoc, deşi acum.

Personal, mi-ar căuta un laptop cu cel puţin o T5xxx serie chip ca acestea sunt mult mai rapidă decât cea a T2xxx serie CPU. Uită de AMD pentru moment, acestea sunt cu mult în urmă în piaţa de telefonie mobilă de pe această generaţie de cipuri.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino este o definiţie a unei platforme, nu un procesor, în momentul de faţă, înseamnă că-l vor avea wireless, grafica, etc condiţia ca standard.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.