menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

"laptop, ktorý by mal aj kúpiť, Buchanan?", "er, uvidíme sa okolo"

Reply

Thread Tools
Old 2. September 2007, 18:16
Člen Skupina

Ahoj kluci znova, vie, jestli môžete pomôcť.

môj priateľ ma požiadal, aby som si ho laptop, ale viem, nič o nich nikdy nemal jediný používal i-knihy G4 a on nechce macintosh

chce minúť 500 libier, ale mohol by byť presviedčanie ísť £ 600/650 (to nemyslím, že bych si moc pre 500).

Podíval som sa asi za pár hodín a našiel pár i líbilo, ale já jsem veľmi nedostatočná laptop cpu to.

On nepotrebuje pre hranie hier, tak môžu byť na palube s grafikou ok (samozrejme by som sa mu najlepšie možné tak bych dobrú grafickú kartu, ale nie zásadnú), ale musí to byť dobré, rýchly stroj , ktorý mu bude trvať nejaký čas, on by rád aspoň 2 GB RAM

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(môžu byť príliš drahé pre neho napriek tomu)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

Tu sú dva, ktoré som si vybral (čo je lepšie sa cpu T5300 1.73GHz 533 MHz FSB alebo t5500 1.66GHz s 667 FSB? I havn't dostal napovie).

to je len to, čo som našiel na jednom mieste, čo by ste notebooky odporučiť?

díky moc ako vždy

Buchanan
Old 2. September 2007, 22:56
Darcu Skupina

Hej.

Je mu bude cestovanie s ním? Používame ho siete veľa? Pýtam sa preto, že integrované GPU umožní väčšiu výdrž batérie.

Akékoľvek preferencie na veľkosť obrazovky?

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 2. September 2007, 23:09
Člen Skupina

takže palubný GPU bude používať menšie batériu?

Myslím, že to chcú, aby sa kolo s ním

Urobil som ho prosí o veľkosť obrazovky a nebol príliš obťažoval, samozrejme čím väčšie, tým lepšie počítať aj napriek tomu, že 15 "je dost malá
Old 2. September 2007, 23:31
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Buchanan View Post
takže palubný GPU bude používať menšie batériu?

Myslím, že to chcú, aby sa kolo s ním

Urobil som ho prosí o veľkosť obrazovky a nebol príliš obťažoval, samozrejme čím väčšie, tým lepšie počítať aj napriek tomu, že 15 "je dost malá
Pokiaľ ide o vozidlové GPU pomocou menšie batériu, to je veľký, tučný áno.

Sa pozrieť na Tahle

Verím, že ste ešte dostať 40 libier vypnúť, rovnako by sa zaregistrujete pred nákupom. Tak to je celkom £ 459 za spec vidíte. Som jeden 14.1 "širokouhlý Kúpil som z toho istého miesta. Superb vybudovať kvalitné. Procesoru nie je nijak zlý ani jedno, pre ktoré nie sú peniaze. A ani vo všeobecnosti, je iba čerpá 31W.

Alebo je tu tento base spec jeden z Dell. Lepšie cpu polovicu barana.

A opäť sa Sony, ktorú zaplatíte za menom: hmph Najlacnejšie som videl tento model Sony.

-Kanoakavirus
Old 2. September 2007, 23:40
Člen Skupina

alex

z dvoch na môj pôvodný príspevok, ktorý má lepší procesor, ASUS alebo Sony (5300 alebo 5500).

Čo je ešte dôležitejšie, GHz a FSB?

jedna z vecí, povedal mi bol "i nechcú dell", povedal počuli to bolo zlé, ak si potrebnú podporu, alebo sa vrátiť k bodu, ak sa stala chyba
Old 2. September 2007, 23:53
Darcu Skupina

Okrem týchto dvoch, by som mal ísť za rýchlejší FSB, vzhľadom k veľmi miernemu poklesu MHz medzi dvoma CPU rýchlostiach.

Omlouvám se, citovaný Dell pretože ste docela ďaleko, ako Marmite: Buď nenávidia 'em alebo láska' em. Nevěděli, ktorá tábore spadol do svojho priateľa.

-Kanoakavirus
Old 3. septembra 2007, 00:02
Člen Skupina

žiadna omluva potrebná, mala by si vysvetliť jeho stručný mi lepšie,

nebolo považované za AMD cpu (bez skúseností s nimi), ale budem sa snažiť, aby rozšírila moje obzory

aby sme vyšli dnes do obchodov, aby ste získali lepšiu predstavu, sú tu nejaké konkrétne cpu to byste vysoko odporučiť?

Len z úrokov, ako si kurz na 2 z mojich 1. post?
Old 3. septembra 2007, 05:11
Člen Skupina

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Dva som videl nedávno, môj preferovaný ako ACER, majú svoje dôvody, 2 GB, čo je správne, a nie c2d Pentium vyťat verziu a non-integrovanej grfx.
Old 3. septembra 2007, 22:37
Člen Skupina

nazdraví mr_miller.

ktorý laptop cpu to je najlepšie, myslím dostanete Quad-Core zatiaľ?, je Core 2 Duo najvýhodnejšie, lepší než Core 2?

Odkiaľ Centrino vtesnať?

Čo sa zobanie aby notebook procesory?

Old 4. September 2007, 01:06
Člen Skupina

Ja osobne by zvážiť inú ako Core 2 Duo, majte sa na pozore, ktoré sú označené Pentium Core Duo alebo Pentium Duální Core (model čísla tu http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm) Majú polovicu cache a riadne c2d čipu. Zrejme, že Acer nie je loď s Core Duo v časti špecifikácie, ale T5xxx c2d cpu, teda dôvod, prečo som ho odporučil, v parku hned hoci.

Osobne by som sa pozrieť na notebook s aspoň T5xxx sériu čipov, ako sú oveľa rýchlejšie ako T2xxx sériu cpu. Zabudnúť AMD pre túto chvíľu, že sú ďaleko za nimi v mobilnom trhu v tejto generácii čipov.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino je definícia platformy, nie procesor, vo chvíli, to znamená, že bude mať bezdrôtové, grafika atď ako štandardná.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.