мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

"лаптоп који би требао купити, Буцханан?", "Ер, ја ћу гледати око"

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. Сеп 2007, 18:16
Мембер Гроуп

Паздрав момачки опет, питам се, ако вам могу помоћи.

мој пријатељ ме је замолио да му одабрати лаптоп, али знам ништа о њима, никада нису имали само један и користио сам-књига Г4, а он се не желе Мац

Он жели спровести £ 500, али би могао бити натјеран да иде £ 600/650 (није сматрао за добити велик део за 500).

Гледам около за пар сати и нашао сам пар свидела, али ја сам јако упознати са лаптоп ЦПУ-а.

Он не треба за играње, па онбоард графика мај бити ок (очито Хтео бих га добити најбоље могуће тако Дајте ми добре графичке картице, али није битан), али мора бити добар, брз машина који ће трајати док га је, он бих барем 2ГБ РАМ-а

хттп://ууу.ебуыер.цом/УК/продуцт/127193

(мај бити прескупе за њега ипак)

хттп://ууу.ебуыер.цом/УК/продуцт/127867

Овде су две које сам изабрао (који је бољи у т5300 ЦПУ 1.73ГХз 533 МХз ФСБ или т5500 1.66ГХз уз ФСБ 667? Хавн'т сам добио траг).

То су само оно што сам нашла на једном месту, што би сте препуштено лаптоп?

пуно хвала, као и увек,

Буцханан
Old 2. Сеп 2007, 22:56
Донаторска Група

Еј.

Је он ће се путује са њом? Користећи га искључите струју пуно? Питам јер интегрисано ГПУ ће омогућити да се више батерије.

Свеједно повлаштене величини на екрану?

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 2. Сеп 2007, 23:09
Мембер Гроуп

па један онбоард ГПУ ће користити мање батерију?

Мислим да не желите носити га облина са њим

Нисам упитати га о величини екрана и он није био превише смета, очигледно је већи и бољи рачунати ипак, због 15 "је прилично мала
Old 2. Сеп 2007, 23:31
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Буцханан View Post
па један онбоард ГПУ ће користити мање батерију?

Мислим да не желите носити га облина са њим

Нисам упитати га о величини екрана и он није био превише смета, очигледно је већи и бољи рачунати ипак, због 15 "је прилично мала
Што се тиче онбоард ГПУ користећи мање батерију, то је велика, масти Ыуп.

Имати погледати Овај

Вјерујем да сте добили још 40 £ офф као и треба да се пријавите пре куповине. Тако да је укупно 459 £ за спец вас видим. Ја сам једном 14,1 "уидесцреен сам купио из исте локације. Изградити изврсну квалитет. ЦПУ се ни на који начин не лошег ни једном, али не и за тај новац. И не уопште, само привлачи 31уатт.

Или постоји ово основни спец један из Делл. Боље ЦПУ, пола овна.

Поново са Соны сте платили за име: хмпх Најјефтинији сам видео овај модел Соны.

-Каноакавирус
Old 2. Сеп 2007, 23:40
Мембер Гроуп

алекс

од два у мој оригинални пост који има боље ЦПУ, на Асус или Соны, (5300 или 5500).

што је још важније, ГХз или ФСБ?

једна од ствари које је рекао да ми је "Не желите Делл", рекао је он беше чуо да је лоше ако је потребно подржати или вратити предмет ако пође криво
Old 2. Сеп 2007, 23:53
Донаторска Група

Од ова два, ја бих се иде за бржи ФСБ, с обзиром на врло благи пад између два МХз ЦПУ брзина.

Извињења, котираним Делл, јер они 'згодан велик део попут мармите: Ви или мржња' ем или љубав 'ем. Нису знали шта камп твој пријатељ пао у.

-Каноакавирус
Old 3. Сеп 2007, 00:02
Мембер Гроуп

Нема извињење потреби, требали сте објаснио његов кратак ми боље,

није сматрати АМД ЦПУ (нема искуства од њих), али ја ћу покушати проширити моје Хоризонте

мај ћемо изаћи данас до трговине како би добили бољу идеју, јесу ли каквих специфичних ЦПУ'с бисте високо препоручити?

само из интереса, како се стопи од 2 до 1. мој пост?
Old 3. Сеп 2007, 05:11
Мембер Гроуп

хттп://ууу.ебуыер.цом/цустомер/проду...уцт_уид=126333

хттп://ууу.плаы.цом/ПЦ/ПЦс/4-/343517...к/Продуцт.хтмл

Два сам видео у задње време, моја је жељени Ацер, разлози су његове 2ГБ, правилном Ц2Д, а не Пентиум сломити верзију и не-интегрисани грфкс.
Old 3. Сеп 2007, 22:37
Мембер Гроуп

наздравље мр_миллер.

лаптоп ЦПУ-а који су најбољи, мислим могу добити Куад-цоре ыет? је цоре 2 дуо најбоље, боље од цоре 2?

Где се Центрино фит ин?

колико је пецкинг би лаптоп процесора?

Old 4. Сеп 2007, 01:06
Мембер Гроуп

Ја се лично не би размотрити ништа друго осим једне Цоре 2 Дуо, чувајте се оних који су означени Пентиум Цоре Дуо или Пентиум Дуал Цоре (модел бројеви овде хттп://ууу.интел.цом/продуцтс/процес..._дуал-цоре.хтм) Које су половини међумеморију правилном Ц2Д чип. Чини се да Ацер не брод са цоре дуо део у наочаре, али Т5кскскс Ц2Д ЦПУ, отуда и разлог и препоручио га, распродан сада ипак.

Лично, ја бих потражити лаптоп са најмање Т5кскскс серија чип, као они су далеко бржи од ЦПУ Т2кскскс серија. Заборавите АМД за сада, они су далеко иза у мобилном тржишту на овој генерацији чиповима.

хттп://ууу.пцуорлд.цо.ук/мартпрд/сто...3&цатегоры_оид=

Центрино је дефиниција платформу, а не процесор, у овом тренутку то значи да ће имати радио, графика итд као стандард.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц