менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

", Яка ноутбука я повинен купувати, Б'юкенен?", "Швидка допомога, я буду дивитися навколо"

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 вересня 2007, 18:16
Член групи

Вітаю ще раз хлопці, дивуватися, якщо ви можете допомогти.

мій друг запитав мене, щоб вибрати його ноутбука, але я нічого не знаю про них, ніколи не був один і використовується лише книги I-G4, і він не хоче Mac

він хоче витратити 500 фунтів, але можна переконати піти £ 600/650 (НЕ думаю, що він би отримати багато для 500).

Я озирнувся на пару годин і знайшла пару мені сподобався, але я дуже знайомі з ноутбуком процесора.

Він не має потреби в ньому для ігор, таких інтегрованих графічних може бути добре (я, природно, хотіли б отримати його найкращим можливим тому я хотів би хорошою відеокартою, але не обов'язково), але це повинна бути хороша, швидка машина яка триватиме йому якийсь час він хотів би, принаймні 2GB RAM

http://www.ebuyer.com/UK/product/127193

(може бути дуже дорогим, хоча до нього)

http://www.ebuyer.com/UK/product/127867

Ось два, який я вибрав (який є найкращим процесором T5300 1.73GHz FSB 533 МГц або T5500 1.66GHz з 667 МГц? Havn't я отримав ключ).

Це тільки те, що я знайшов на одному сайті, що ноутбуки б ви порекомендували?

Велике спасибі, як завжди,

Бьюкенен
Old 2 вересня 2007, 22:56
Донор групи

Ей.

Хіба він буде подорожують з ним? Використання його від мережі чи мало? Я прошу, оскільки інтегрованим графічним дозволить більш акумулятора.

Жодних преференцій від розміру екрану?

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 2 вересня 2007, 23:09
Член групи

таким бортовим GPU буде використовувати менше батарею?

Я думаю, він дійсно хоче, щоб носити його з собою круглий

Я питаю про розмір екрану, і він був не дуже турбує, явно більше, тим краще, хоча я думаю, тому що 15 "досить мала
Old 2 вересня 2007, 23:31
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Бьюкенен View Post
таким бортовим GPU буде використовувати менше батарею?

Я думаю, він дійсно хоче, щоб носити його з собою круглий

Я питаю про розмір екрану, і він був не дуже турбує, явно більше, тим краще, хоча я думаю, тому що 15 "досить мала
Що стосується GPU допомогою бортових батарей менш, це великий, товстий Yup.

Зверніть увагу на Це один

Я думаю, ви все одно отримаєте від £ 40, а ви повинні зареєструватися перед покупкою. Так ось £ 459 в цілому по специфікації ви бачите. Я 14,1-дюймовий широкоформатний я купив у того ж сайту. Чудові якості будівництва. Процессора жодним чином ні одна погана, а не за гроші. Причому не в загальному, це тільки залучає 31watt.

Або ось цей Spec базі одного з Dell. Кращий процесор, половина барана.

Ще раз з Sony ви платите за Ім'я: Хм Найдешевші я бачив цю модель Sony.

-Kanoakavirus
Old 2 вересня 2007, 23:40
Член групи

Alex

двох в мій оригінальний пост, який має кращий процесор, ASUS або Sony, (5300 або 5500).

Whats більш важливо, ГГц або ФСБ?

Одна з речей, він сказав мені "Я не хочу Dell", він сказав, що він чув, що це погано, якщо вам потрібна підтримка або повернути пункту, якщо воно пішло не так
Old 2 вересня 2007, 23:53
Донор групи

З двох, я б збираємося для швидкої FSB, з огляду на досить незначне падіння МГц між двома швидкості процесора.

Вибачення, Е. цитований Dell, тому що вони значною мірою, як Marmite: Ви або ненавидять "або Love 'Em. Хіба не знаєте, який табір вашого друга впали в.

-Kanoakavirus
Old 3 вересня 2007, 00:02
Член групи

немає вибачення необхідні, повинна вже пояснили його короткою, щоб мене краще,

не розглядав AMD CPU (немає досвіду з них), але я постараюся, щоб розширити кругозір

ми можемо вийти сьогодні в магазини, щоб краще дізнатися, чи існують які-небудь конкретні процесори ви б настійно рекомендую?

просто з інтересу, як ви оцінюєте 2 з моїх 1 пост?
Old 3 вересня 2007, 05:11
Член групи

http://www.ebuyer.com/customer/produ...uct_uid=126333

http://www.play.com/PC/PCs/4-/343517...k/Product.html

Два я бачила Нещодавно моя кращим є ACER, причиною є її 2GB, належного C2D, а не скоротити Pentium версією і неінтегрованих grfx.
Old 3 вересня 2007, 22:37
Член групи

Cheers mr_miller.

Процесор ноутбука які є кращими, я маю на увазі можна отримати Quad-Core вам ще?, Є Core 2 Duo краще, краще, ніж Core 2?

Де Centrino підходять?

Whats субординація для переносних комп'ютерів процесори?

Old 4 вересня 2007, 01:06
Член групи

Я особисто не буде розглядати інакше, ніж Core 2 Duo, остерігайтеся тих, які помічені Pentium Core Duo або Pentium Dual Core (номер моделі тут http://www.intel.com/products/proces..._dual-core.htm), Вони мають вдвічі кеш належного чіпа C2D. Очевидно, що Acer не поставляється разом з основною частиною дуету в специфікаціях, але процесор T5xxx C2D, отже, тому я рекомендував його в наявності, хоча зараз.

Особисто я хотів би подивитися на портативний комп'ютер принаймні з чіпом T5xxx серії, як це набагато швидше, ніж процесори серій T2xxx. Забудьте AMD на даний момент, вони далеко позаду у мобільний ринок на цьому поколінні чіпів.

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...3&category_oid=

Centrino це визначення платформи, а не процесор, на даний момент це означає, що воно буде мати бездротове, графіки і т.д. поставляється в якості стандартного.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.