по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Лаптоп затваря с батерията на

Reply

Нишка Инструменти
Old 2 юни 2009 г., 19:36
Новите държави Група

Default Лаптоп затваря с батерията на

Здрасти всички,

Имам странен проблем с Toshiba спътника и исках да видя дали някой е опитен същия този проблем преди или има някои поглед към това, което е проблем. Нейната една Toshiba Сателитна A35-S159, бягане XP Pro SP3. Купих това момче, знаейки, че твърдия диск е бил лош. Аз замени твърдия диск и натоварени XP там. Аз търсили в Интернет и заредени драйвери (които между другото не са дори на сайта на Toshiba ... какво става с този). Както и на всички лаптопи на внезапно shutoff върху мен. Когато той прави това, не мога да го върна на власт. Трябва първо да изключете AC adatper и след това я поставете отново, след което тя правомощия отново. Въпреки това, той само отива за Windows Startup екрана и след това shutsdown. Мислех, че той е бил над отопление проблем, така че взривиха на heatsink и феновете наистина добро, почистени на heatsink и процесора, и reapplied някои heatsink съединение. Все пак това стане до прозорците логото екрана и след това се затваря. Най-накрая открих, че ако батерията не е свързан, той работи добре. Аз бях runnig то на разстояние от на AC мощност за сега, но биха искали да използват батерията. Всякакви предложения? Мислите ли, че му един дефектни батерии? Аз не искам да отпадъците друг $ 75 за замяна, ако това не е проблем. Бих искал да чуя ничии opionion на този проблем, или ако са имали подобен проблем и какво е резолюция.

Благодаря предварително,
Роб
Old 21 юни 2009 г., 10:13
Новите държави Група

Опитайте това ....
отстранете батерията и захранващия кабел ...

натиснете бутона на захранването за пълен минута.

поставите захранващия кабел и мощност на лаптопа ...

Нека ти знаеш ....
Old 27 юни 2009 г., 11:34
Номер на групата

Звучи като ми се, че има проблем с твърдия диск или на шофиране тя самоуправление, което е съмнително тъй, както сте го заменя, но може би на начина, по който са свързани на твърдия диск в лаптопа?
Аз ще направя проста задача предприемат шофиране и после да го замени го върна, но по-уверете се, че е свързан правилно нека не ми половинка.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Лаптоп за спиране, когато системата е по-широкото използване im407 Лаптопи, Mobiles & текст 4 8 юли 2009 23:51
Лаптоп на батерията не се разпознава. SlapnutSkits Лаптопи, Mobiles & текст 1 29-ти септември 2008 05:36
Лаптоп батерия Деактивиране vk3fcll Лаптопи, Mobiles & текст 5 21 Jan 2008 07:00
Лаптоп за спиране неочаквано - от помощ? midpikyrozziy Лаптопи, Mobiles & текст 4 2-ро Jan 2008 13:34
Лаптоп батерия mrdaveyk Лаптопи, Mobiles & текст 2 25 ноември 2007 16:52
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc