Лаптоп затваря с батерията на Здрасти всички,
Имам странен проблем с Toshiba спътника и исках да видя дали някой е опитен същия този проблем преди или има някои поглед към това, което е проблем. Нейната една Toshiba Сателитна A35-S159, бягане XP Pro SP3. Купих това момче, знаейки, че твърдия диск е бил лош. Аз замени твърдия диск и натоварени XP там. Аз търсили в Интернет и заредени драйвери (които между другото не са дори на сайта на Toshiba ... какво става с този). Както и на всички лаптопи на внезапно shutoff върху мен. Когато той прави това, не мога да го върна на власт. Трябва първо да изключете AC adatper и след това я поставете отново, след което тя правомощия отново. Въпреки това, той само отива за Windows Startup екрана и след това shutsdown. Мислех, че той е бил над отопление проблем, така че взривиха на heatsink и феновете наистина добро, почистени на heatsink и процесора, и reapplied някои heatsink съединение. Все пак това стане до прозорците логото екрана и след това се затваря. Най-накрая открих, че ако батерията не е свързан, той работи добре. Аз бях runnig то на разстояние от на AC мощност за сега, но биха искали да използват батерията. Всякакви предложения? Мислите ли, че му един дефектни батерии? Аз не искам да отпадъците друг $ 75 за замяна, ако това не е проблем. Бих искал да чуя ничии opionion на този проблем, или ако са имали подобен проблем и какво е резолюция.
Благодаря предварително,
Роб |