menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Notebook vypne se baterie

Reply

Thread Nástroje
Old 2. června 2009, 19:36
Nový člen skupiny

Default Notebook vypne se baterie

Ahoj všichni,

Mám podivný problém s Toshiba Satelite a chtěl zjistit, jestli někdo měli stejný problém, před nebo má nějaké poznatky, co to je problém. Jeho jedna Toshiba Satelite A35-S159, běží XP Pro SP3. Koupil jsem si to chlap, s vědomím, že pevný disk byl špatný. I nahrazuje pevný disk a nahraje XP tam. I hledali na internetu a nahraje ovladače (které jsou na cestě a to ani na Toshiba stránky ... co se děje s tím). Tak jako tak, notebooku všechny náhlého vypnutí na mě. Když se to nemůžu moc jej opět obnovil. Jsem nejprve odpojte AC adatper a poté vložte ji zpět, pak pravomoci zpět. Nicméně je to jen jde o spouštěcí obrazovky systému Windows a potom shutsdown. Myslel jsem, že to byl více než vytápění problém, tak jsem zatroubil z chladiče a ventilátory opravdu dobrý, vyčištěno chladiče a CPU, a znovu některé chladiče sloučeniny. Stále ji dostane na obrazovku s logem systému Windows a potom vypne. Nakonec jsem zjistil, že v případě, že baterie není připojena, běží v pohodě. Byl jsem runnig ho AC napájení, ale chcete použít baterii. Jakýkoliv návrhy? Myslíte si, že jeho vada baterie? I don't want to jiný odpad 75 dolarů za náhradu v případě, že to není problém. Velice rád bych slyšet nikoho opionion o této problematice, nebo pokud se zkušeným podobný problém a to, co bylo usnesení.

Thanks in advance,
Rob
Old 21. června 2009, 10:13
Nový člen skupiny

Zkuste tento ....
vyjměte baterii a napájecí kabel ...

stiskněte vypínací tlačítko pro plnou minutu.

vložte napájecí kabel a zapnutí notebooku ...

dejte mi vědět ....
Old 27. června 2009, 11:34
Dárce Skupina

Zní to, jako se mi, že je problém v pevném disku buď řídit jej vlastní, která je pochybné viděli jste nahrazuje, ale možná, že způsob, jakým jste připojeni na pevný disk do notebooku?
Já bych to jednoduchý úkol přijmout vyjíždět a pak jej nahradit ho zpátky, ale ujistit, že byl připojen správně, dejte mi kámo.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Notebook vypne, když je systém ve větší využití im407 Notebooky, Mobily a PDA 4 8. červenec 2009 23:51
Baterie notebooku nebyla rozpoznána. SlapnutSkits Notebooky, Mobily a PDA 1 29. Září 2008 05:36
Laptop Baterie Zakázat vk3fcll Notebooky, Mobily a PDA 5 21 ledna 2008 07:00
Notebook vypne nečekaně - pomoc? midpikyrozziy Notebooky, Mobily a PDA 4 2. ledna 2008 13:34
Laptop baterie mrdaveyk Notebooky, Mobily a PDA 2 25. listopadu 2007 16:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.