![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σε όλους,
Έχω ένα παράξενο πρόβλημα με Toshiba Satellite και ήθελαν να δουν αν είχαν βιώσει κανείς αυτό το ίδιο πρόβλημα πριν ή έχει κάποια εικόνα για το τι είναι το θέμα. Είναι ένα Toshiba Satellite A35-S159, τρέχει XP Pro SP3. Αγόρασα αυτό από κάποιον, γνωρίζοντας ότι ο σκληρός δίσκος ήταν κακή. Αντικατέστησα το σκληρό δίσκο και φορτώνονται XP για εκεί. I αναζήτηση στο Internet και φορτώνονται οι οδηγοί (που από τον τρόπο με τον οποίο δεν είναι καν σε site της Toshiba ... τι με αυτό). Tελoσπάvτωv, τα laptop όλων των αιφνίδιων κλεισίματος για μένα. Όταν το κάνει αυτό, δεν μπορώ να το επαναφέρει σε ισχύ. Θα πρέπει πρώτα να αποσυνδέστε το ac adatper και στη συνέχεια πίσω στο βύσμα, τότε εξουσίες για την επιστροφή. Ωστόσο, μόνο για να πάει για την οθόνη εκκίνησης των Windows και στη συνέχεια shutsdown. Νόμιζα ότι ήταν ένα πρόβλημα κατά τη θέρμανση, έτσι ανατίναξε τα heatsink ανεμιστήρες και πολύ καλός, να καθαρίζονται και μέχρι το heatsink της CPU και, εκ νέου ορισμένα heatsink συνθέτων. Πάντα αυτό γίνεται με το λογότυπο των Windows και στη συνέχεια κλείνει οθόνη off. Τελικά ανακάλυψα ότι, αν η μπαταρία δεν είναι συνδεδεμένη, αλλά τρέχει μια χαρά. Έχω runnig ότι εκτός από εναλλασσόμενο ρεύμα για τώρα, αλλά θα ήθελε να χρησιμοποιήσει την μπαταρία. Όποιες προτάσεις; Πιστεύετε την ελαττωματική μπαταρία; Δεν θέλω να τα απόβλητα άλλα $ 75 για την αντικατάσταση, εάν αυτό δεν είναι το θέμα. Θα ήθελα πολύ να ακούσω από κανέναν opionion για το θέμα αυτό, ή αν θα εμφανίσει ένα παρόμοιο πρόβλημα και αυτό το ψήφισμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Rob |
|
|
|||
|
|||
|
Δοκιμάστε αυτό ....
αφαίρεση της μπαταρίας και καλώδιο τροφοδοσίας ... πατήστε το κουμπί λειτουργίας για ένα ολόκληρο λεπτό. τοποθετήστε το καλώδιο ρεύματος και ενέργειας για το φορητό υπολογιστή ... let me know .... |
|
|
|||
|
|||
|
Ακούγεται σαν να μου ότι υπάρχει πρόβλημα με το σκληρό δίσκο, είτε η μονάδα δίσκου είναι αυτό που βλέπουμε είναι αμφίβολη, όπως σας έχουν αντικατασταθεί, αλλά ότι ίσως ο τρόπος με τον έχετε συνδέσει το σκληρό δίσκο στο laptop;;
Θα ήθελα να κάνω μια απλή αποστολή λαμβάνει η μονάδα δίσκου και στη συνέχεια να αντικατασταθεί πίσω, αλλά στο να διασφαλίσει ότι ήταν συνδεδεμένη σωστά επιτρέψτε μου δεν mate. |