manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Laptop pričepiti Isključeno sa baterije

Reply

Thread Tools
Old 2. lipnja 2009, 19:36
Novi član grupe

Default Laptop pričepiti Isključeno sa baterije

Hey everyone,

Imam problema sa čudnim Toshiba Satellite i htio da vidi je li itko imao taj isti problem iskusnog prije ili ima uvid u ono što je problem. Njegova jedna Toshiba Satellite A35-S159, trčanje XP Pro SP3. Kupih ovaj off dečko, znajući da je hard disk bio loše. JA naknađen tvrdog diska i učitava XP na tamo. Sam pretraživao internet i učitan vozača (koji je na putu nisu ni na Toshiba's site ... šta se dešava sa tim). Anyways, na laptop sve nagle shutoff na mene. Kad se ovo ne mogu da ga vrati na vlast. Moram najprije skinuti s ac adatper utikač i zatim ga vratite u, onda ga vratite na ovlasti. Međutim, to samo ide o Windows Startup zaslonu i zatim shutsdown. Sam mislio to je bio nad grijanje problem, pa sam duhati izvaditi heatsink i ljubitelja stvarno dobar, očistio se heatsink i CPU, a reapplied neki heatsink složena. Ipak ga dobije na zaslonu s logotipom sustava Windows, a zatim pričepiti off. Napokon sam otkrio da ako se baterija ne u povezana, ona teče u redu. Ive 'bio runnig to isključivanje AC strujni za sada, ali bi željeli koristiti bateriju. Bilo koji sugestija? Mislite li njegove neispravan akumulator? Ne želim drugog otpada 75 dolara za zamjenu, ako to nije problem. Ja bih rado slušaju nikoga's opionion o tom pitanju, ili ako su imali slične probleme, a što je razlučivost.

Thanks in advance,
Rob
Old 21. lipnja 2009, 10:13
Novi član grupe

Isprobajte ovo ....
izvadite bateriju i kabel napajanja ...

pritisnite gumb napajanja za punu minutu.

umetnite kabel napajanja i struju na laptop ...

pustiti mene znati ....
Old 27. lipnja 2009, 11:34
Donatorska Grupa

Zvuči kao da mi je da postoji problem s hard disk ili voziti ga samo što je upitan vidim kako si to zamijenio ali možda način na koji ste spojeni na hard disk u laptop?
Ja bih napraviti jednostavan zadatak preuzeti otjerao, a zatim zamijenite ga natrag u izradi, ali sigurno je ispravno spojeni ne dopusti mi drugarica.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.