kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Reply

Téma eszközök
Old Június 2 2009, 19:36
Új tag Csoport

Hey everyone,

Van egy furcsa probléma a Toshiba Satellite és akartam látni, ha valaki már tapasztalt ugyanez a probléma előtt, vagy azt, hogy némi betekintést mi a probléma. Ez egy Toshiba Satellite A35-S159, futó XP Pro SP3. Én vettem ki ezt a fickót, annak tudatában, hogy a merevlemez rossz volt. Én cserélni a merevlemezt, és betöltve XP van. I searched az internet és a terhelt a vezetők (ami az úton van még a Toshiba honlapján ... mi a baj azzal, hogy a). Egyébként, a laptopot minden hirtelen elzárószerkezettel rám. Amikor ez nem tudom hatalom vissza. Én az első húzza ki az AC adatper, majd csatlakoztassa újra, majd újra a hatásköröket. Azonban ez csak akkor megy a Windows Startup képernyőn majd shutsdown. Azt hittem, hogy egy több, mint fűtés probléma, ezért elfújta a hűtőborda és ventilátor tényleg jó, tiszta a CPU és a hűtőborda, és újra néhány Hűtőborda vegyület. Még mindig azt kapja, hogy a Windows logó képernyő, majd kikapcsolja. Végre rájöttek, hogy ha az akkumulátor nincs csatlakoztatva, akkor fut jól. Már runnig ki az AC hatalom most, de azt szeretné, hogy használja az akkumulátort. Any suggestions? Gondolod, hogy egy hibás akkumulátort? Nem akarom, hogy a hulladék egy $ 75 a csere, ha nem ez a kérdés. I would love to hear opionion valaki ebben a kérdésben, vagy ha tapasztalt hasonló problémát, és mi az állásfoglalás volt.

Thanks in advance,
Rob
Old Június 21 2009, 10:13
Új tag Csoport

Próbáld ki ezt ....
távolítsa el az akkumulátor és a tápkábel ...

nyomjuk meg a gombot, a hatalom teljes percet.

beszúrásához tápkábelt és a teljesítmény a laptop ...

let me know ....
Old Június 27 2009, 11:34
Donor Group

Úgy hangzik, mint nekem, hogy van egy probléma, a merevlemez vagy a meghajtó magától ami kétséges látta, amikor felváltotta az az út, de talán van csatlakoztatva a merevlemez a laptop?
Én nem egy egyszerű feladat vegye ki a meghajtót, majd a helyébe vissza, de az biztos, hogy megfelelően csatlakozik hadd ne haver.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.