פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

מחשב נייד עם סוללה Shuts כיבוי ב

Reply

שרשרת כלים
Old 2 יוני 2009, 19:36
קבוצת חברות חדשות

Default מחשב נייד עם סוללה Shuts כיבוי ב

היי לכולם,

יש לי בעיה מוזרה עם הלוויין Toshiba ו רציתי לראות אם מישהו היה חווה את אותו הבעיה יש קצת לפני או תובנה על מה הבעיה. Its a Toshiba Satellite A35-S159, הפעלת XP Pro SP3. קניתי את זה בחור, בידיעה כי הכונן הקשיח היה רע. אני יחליף את הכונן הקשיח או על שם נטען XP. אני חיפוש באינטרנט ו טעון את מנהלי ההתקנים (אשר דרך אגב, אפילו לא על Toshiba של האתר ... מה קורה עם זה). בכל מקרה, על כל מחשב נייד של פתאומי shutoff עלי. כאשר הוא עושה זאת, אני לא יכול אותו כוח בחזרה. אני חייב לנתק את AC הראשון adatper ולאחר מכן תקע את זה שוב, אם כך, חזור על סמכויות. עם זאת, הוא הולך רק על מסך ההפעלה של Windows ולאחר מכן shutsdown. אני חשבתי שזה היה מעל הסקה הבעיה, כך הרסתי את heatsink ו אוהדים באמת טוב, ניקה את heatsink CPU ו, ו reapplied קצת heatsink המתחם. עדיין מקבל את זה על המסך הלוגו של חלונות ולאחר מכן shuts off. אני סוף סוף גילו שאם המצבר לא מחובר, הוא פועל בסדר. אני כבר runnig אותה העוצמה של א.כ. לעת עתה, אך הוא מעוניין להשתמש הסוללה. כל הצעה? האם אתה חושב שלה פגומה של הסוללה? אני לא רוצה לבזבז עוד $ 75 עבור תחליף אם זה לא הבעיה. הייתי אוהב לשמוע שמישהו של opionion בנושא זה, או אם הוא נתקל בבעיה דומה ומה היה הפתרון.

תודה מראש,
רוב
Old 21 יוני 2009, 10:13
קבוצת חברות חדשות

נסה את זה ....
הסר את הסוללה והכוח חוט ...

לחצו על מתג ההפעלה למשך דקה מלאה.

הכנס העוצמה והכוח חוט על הנייד ...

תודיעי לי ....
Old 27 יוני 2009, 11:34
קבוצת תורמים

נשמע לי שיש בעיה עם כונן קשיח או כונן זה העצמי אשר מוטלת בספק כפי שאתה רואה, כי יש להחליפם אבל אולי יש לך את הדרך בה מחובר הכונן הקשיח לתוך הנייד??
אני אעשה את המשימה פשוט לקחת את הכונן החוצה ואז להחליף את זה אבל זה שוב כדי לוודא שהוא מחובר כהלכה תן לי שום חבר.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Laptop נסגר כאשר היא מערכת גדולה יותר שימוש im407 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 4 8 יולי 2009 23:51
סוללת המחשב הנישא לא מזוהה. SlapnutSkits מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 29 ספטמבר 2008 05:36
סוללת המחשב הנישא השבת vk3fcll מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 5 21st ינואר 2008 07:00
Laptop נסגר באופן בלתי צפוי - כל עזרה? midpikyrozziy מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 4 2nd ינואר 2008 13:34
Laptop סוללה mrdaveyk מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 ה -25 בחודש נובמבר 2007 16:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.