mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Laptop išsijungia su bateriją

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 2, 2009, 19:36
Naujas Narys

Default Laptop išsijungia su bateriją

Hey everyone,

Turiu keistą problemą su Toshiba Satellite ir norėjo pamatyti, jei kas patyrė tą pačią problemą, prieš arba turi tam tikrą supratimą, kokia problema. Jo Toshiba Satellite A35-S159, veikia XP Pro SP3. Aš nusipirkau tai ne vaikinas, žinodamas, kad kietasis diskas buvo blogai. Aš pakeisti kietąjį diską ir pakrauti XP ten. Aš ieškojau internete ir įkelti vairuotojai (kurie, beje, nėra net "Toshiba" svetainėje ... what's up su tuo). Anyways, visi staiga uždaromasis nešiojamas ant manęs. Kai ji tai aš negaliu galia ją atgal. Turiu pirmojo atjunkite kintamosios adatper ir prijunkite jį atgal, tai jis galios atgal. Tačiau ji tik eina apie paleisti Windows ekrano ir tada shutsdown. Maniau, kad per šildymo problema, todėl aš liepė iš HEATSINK ir sirgaliai tikrai geras, išvalytas HEATSINK ir CPU, ir vėl pradėtos taikyti kai HEATSINK junginys. Dar jis pasireiškia prie ekrano logotipas Windows ir tada išsijungia. Aš pagaliau suprato, kad jei nėra prijungtas, jis veikia gerai baterija. I've been runnig jį išjungti iš maitinimo dabar, bet norėčiau naudoti baterij ±. Any suggestions? Ar manote, kad jo baterija sugedusi? Aš nenoriu, kad atliekos dar $ 75 už pakeitimą, jei tai ne problema. Norėčiau išgirsti niekieno opionion apie šią problemą, arba, jei jie išgyveno panašią problemą, ir kokia rezoliucija.

Thanks in advance,
Rob
Old Birželis 21, 2009, 10:13
Naujas Narys

Try this ....
pašalinti bateriją ir maitinimo laidą ...

paspauskite çjungimo mygtukas visą minutę.

įtraukti maitinimo laidą ir galia nešiojamas ...

let me know ....
Old Birželis 27, 2009, 11:34
Donorų grupės

Panašiai kaip ir man, kad su kietojo disko arba vairuoti savęs kas yra labai abejotina turint omenyje, kad turite pakeisti problema bet gal taip turite prijungti kietąjį diską į nešiojamąjį kompiuterį?
Daryčiau paprastą užduotį imtis išvaryti ir tada pakeisti jį atgal, bet įsitikinkite, jis buvo prijungtas teisingai leiskite ne mate.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nešiojamasis kompiuteris išsijungia, kai sistemoje yra daugiau naudotis im407 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 8 liepa 2009 23:51
Laptop Battery neatpažįstamas. SlapnutSkits Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 29 rugsėjis 2008 05:36
Laptop Battery Išjungti vk3fcll Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 21 sausis 2008 07:00
Laptop išsijungia netikėtai - any help? midpikyrozziy Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 2 sausis 2008 13:34
Laptop Battery mrdaveyk Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Lapkritis 25, 2007 16:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.