![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey everyone,
Man ir savāda problēma ar Toshiba Satellite, un vēlējās, lai redzētu, vai kāds ir piedzīvojuši šo pašu problēmu, pirms vai ir kāda izpratne, cik jautājums. Tās Toshiba Satellite A35-S159, ekspluatācijas XP Pro SP3. Man nopirka šo off puisis, zinot, ka cietais disks bija slikti. Es aizstāj cieto disku un iekrauj XP tur. Es pārmeklē internetu un iekrauj drivers (kas, kā nav pat Toshiba portālam ... kas notiek ar šo). Anyways, visi pēkšņi Noslēgšanas klēpjdators par mani. Ja tā tas man nav varas to atpakaļ. Man vispirms atvienojiet maiņstrāvas adatper un tad pieslēdziet to atpakaļ, tad tās pilnvaras atpakaļ. Tomēr tā tikai iet par Windows Startup ekrāns un tad shutsdown. Es domāju, ka tas bija vairāk nekā apkures problēmas, tāpēc es nopūta Heatsink un ventilatori patiešām labs, sakopta Heatsink un CPU, un atkārtoti uzlikt dažas Heatsink savienojums. Tomēr tas izpaužas uz Windows logotipa ekrānā un tad izslēdzas. Es beidzot atklāja, ka, ja akumulators nav saistīts, tā darbojas labi. Esmu bijis runnig to izslēgtu no maiņstrāvas uz doto brīdi, bet vēlētos izmantot akumulatoru. Any suggestions? Vai Jūs domājat, ka tā bojātu akumulatoru? Es nevēlos, lai atkritumi citu $ 75, rezerves, ja tas nav jautājums. Es labprāt vēlētos dzirdēt kāds ir opionion par šo jautājumu, vai, ja tie ir pieredze līdzīga problēma un kāda izšķirtspēja bija. Thanks in advance, Aplaupīt |
|
|
|||
|
|||
|
Try this ....
izņemt bateriju un barošanas kabeli ... nospiediet ieslēgšanas pogu uz pilnu minūti. ievietot barošanas kabeli, un jauda klēpjdators ... let me know .... |
|
|
|||
|
|||
|
Līdzīgi kā man, ka ir problēma ar cieto disku nu drive to self kas gan ir apšaubāmi redzēt kā jūs aizvieto, bet varbūt tā jums ir savienots grūti iedzīt klēpjdators?
Es do vienkāršs uzdevums veikt diska, un pēc tam jānomaina to atpakaļ, bet kas pārliecināts, ka tas bija saistīts pareizi ļaujiet man nav mate. |