![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, Mam dziwny problem z Toshiba Satellite i chciał sprawdzić, czy ktoś miał ten sam problem doświadczonych przed lub ma pewne spojrzenie na problem, co jest. Its a Toshiba Satellite A35-S159, bieganie XP Pro SP3. Kupiłem od tego faceta, wiedząc, że twardy dysk jest zły. I zastąpić dysk twardy i załadowane na XP nie. I wyszukuje w Internecie i załadowane sterowniki (które na drodze nie są nawet na stronie firmy Toshiba ... what's up z tym). Anyways, laptopa wszystkie nagłe wyłączenia na mnie. Gdy to nie mogę go na siłę. Mam najpierw odłączyć AC adatper a następnie podłącz je ponownie, a następnie z powrotem na jej uprawnień. Jednak to tylko wychodzi na temat uruchamiania systemu Windows, a następnie shutsdown. Myślałem, że to było ponad ogrzewania problemu, więc się Blew Heatsink i miłośnicy naprawdę dobrej, oczyszczone się Heatsink i procesora i ponownie niektóre Radiator złożonych. Still on na ekran z logo systemu Windows, a następnie wyłącza. I wreszcie odkryto, że jeśli bateria nie jest podłączony, to działa dobrze. I've been runnig go do zasilania w chwili obecnej, ale chce używać baterii. Wszelkie sugestie? Czy uważasz, jego wadliwego akumulatora? Nie chcę tracić kolejne 75 dolarów do zastąpienia, jeśli to nie problem. Bardzo chciałbym usłyszeć czyjąś opionion w tej sprawie, czy też doświadczonym podobny problem i co rezolucji. Thanks in advance, Rob |
|
| |||
| |||
| Spróbuj tego .... wyjmij baterię i zasilający ... naciśnij przycisk zasilania do pełnej minuty. wstawić zasilający i zasilania laptopa ... let me know .... |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak mi się, że istnieje problem z dyskiem twardym dysku, albo to co jest wątpliwe siebie widząc jak masz zastępuje jednak, że być może sposób, w jaki został podłączony dysk twardy do laptopa? Chciałbym zrobić proste zadanie podjęcia dysku, a następnie zastąpić ją z powrotem, ale upewnienie się, to było podłączone prawidłowo niech mnie nie mate. |
![]() |
|
| Zakładki |