menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Notebook vypne sa batérie

Reply

Thread Tools
Old 2. júna 2009, 19:36
Nový člen skupiny

Default Notebook vypne sa batérie

Ahoj všetci,

Mám podivný problém s Toshiba Satelite a chcel zistiť, či niekto mali rovnaký problém, pred alebo má nejaké poznatky, čo to je problém. Jeho jedna Toshiba Satellite A35-S159, beží XP Pro SP3. Kúpil som si to chlap, s vedomím, že pevný disk bol zlý. I nahrádza pevný disk a nahraje XP tam. I hľadali na internete a nahraje ovládače (ktoré sú na ceste a to ani na Toshiba stránky ... čo sa deje s tým). Tak ako tak, notebooku všetky náhleho vypnutie na mňa. Keď sa to nemůžu moc ho opäť obnovil. Som najprv odpojte AC adatper a potom vložte ju späť, potom právomoci späť. Avšak je to len ide o aktivačnú obrazovky systému Windows a potom shutsdown. Myslel som, že to bol viac ako vykurovanie problém, tak jsem zatroubil z chladiča a ventilátory naozaj dobrý, vyčistené chladiča a CPU, a znovu niektoré chladiče zlúčeniny. Stále ju dostane na obrazovku s logom systému Windows a potom vypne. Nakoniec som zistil, že v prípade, že batéria nie je pripojená, běží v pohodě. Bol som runnig ho AC napájanie, ale chcete použiť batériu. Akýkoľvek návrhy? Myslíte si, že jeho vada batérie? Nechcem, aby ma to iný odpad 75 dolárov za náhradu v prípade, že to nie je problém. Velice rád bych počuť nikoho opionion o tejto problematike, alebo ak sa skúseným podobný problém a to, čo bolo uznesenie.

Thanks in advance,
Rob
Old 21. júna 2009, 10:13
Nový člen skupiny

Skúste tento ....
vyberte batériu a napájací kábel ...

stlačte vypínacie tlačidlo pre plnú minútu.

vložte napájací kábel a zapnutie notebooku ...

dajte mi vedieť ....
Old 27. júna 2009, 11:34
Darcu Skupina

Znie to, ako sa mi, že je problém v pevnom disku buď riadiť ho vlastní, ktorá je pochybné videli ste nahrádza, ale možná, že spôsob, akým ste pripojení na pevný disk do notebooku?
Já bych to jednoduchá úloha prijať vyjíždět a potom ho nahradiť ho späť, ale uistiť, že bol pripojený správne, dajte mi kamoš.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Notebook vypne, keď je systém vo väčšie využitie im407 Notebooky, Mobily a PDA 4 8. júl 2009 23:51
Batérie notebooku nebola rozpoznaná. SlapnutSkits Notebooky, Mobily a PDA 1 29. September 2008 05:36
Laptop Batérie Zakázať vk3fcll Notebooky, Mobily a PDA 5 21 januára 2008 07:00
Notebook vypne nečakane - pomoc? midpikyrozziy Notebooky, Mobily a PDA 4 2. januára 2008 13:34
Laptop batérie mrdaveyk Notebooky, Mobily a PDA 2 25. novembra 2007 16:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.