Notebook vypne sa batérie Ahoj všetci,
Mám podivný problém s Toshiba Satelite a chcel zistiť, či niekto mali rovnaký problém, pred alebo má nejaké poznatky, čo to je problém. Jeho jedna Toshiba Satellite A35-S159, beží XP Pro SP3. Kúpil som si to chlap, s vedomím, že pevný disk bol zlý. I nahrádza pevný disk a nahraje XP tam. I hľadali na internete a nahraje ovládače (ktoré sú na ceste a to ani na Toshiba stránky ... čo sa deje s tým). Tak ako tak, notebooku všetky náhleho vypnutie na mňa. Keď sa to nemůžu moc ho opäť obnovil. Som najprv odpojte AC adatper a potom vložte ju späť, potom právomoci späť. Avšak je to len ide o aktivačnú obrazovky systému Windows a potom shutsdown. Myslel som, že to bol viac ako vykurovanie problém, tak jsem zatroubil z chladiča a ventilátory naozaj dobrý, vyčistené chladiča a CPU, a znovu niektoré chladiče zlúčeniny. Stále ju dostane na obrazovku s logom systému Windows a potom vypne. Nakoniec som zistil, že v prípade, že batéria nie je pripojená, běží v pohodě. Bol som runnig ho AC napájanie, ale chcete použiť batériu. Akýkoľvek návrhy? Myslíte si, že jeho vada batérie? Nechcem, aby ma to iný odpad 75 dolárov za náhradu v prípade, že to nie je problém. Velice rád bych počuť nikoho opionion o tejto problematike, alebo ak sa skúseným podobný problém a to, čo bolo uznesenie.
Thanks in advance,
Rob |