![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хеы еверыоне,
Имам проблема са чудним Тосхиба сателлите и хтео да види је ли је неко имао тај исти проблем искусног пре или има увид у оно што је проблем. Његова једна Тосхиба сателлите А35-С159, трчање КСП Про СП3. Купих овај офф дечко, знајући да је хард диск био лоше. ЈА замијењен врстог диска и итава КСП на тамо. Сам претраживали интернет и учитан возача (који је на путу нису ни на Тосхиба'с сите ... шта се дешава са тим). Аныуаыс, на лаптоп све нагле схутофф на мене. Кад се ово не могу да га врати на власт. Морам прво скинути са ац адатпер утикач и затим га вратите у, онда га вратите на овлашћења. Међутим, то само иде о Уиндоус Стартуп екрану и затим схутсдоун. ЈА мисао то је био над грејање проблем, па сам духати извадити хеатсинк и љубитеља стварно добар, очистио се хеатсинк и ЦПУ, а реапплиед неки хеатсинк сложена. Ипак га добије на екрану са логотипом система Уиндоус, а затим затворити офф. Напокон сам открио да ако се батерија не у повезана, она тече у реду. Иве 'био рунниг то искључивање АЦ струјни за сада, али би желели да користите батерију. Било који сугестија? Мислите ли његове неисправан акумулатор? Не желим другог отпада 75 $ за замену, ако то није проблем. Ја бих радо слушају никога'с опионион о том питању, или ако су имали сличне проблеме, а што је резолуција. Тханкс ин адванце, Роб |
|
|
|||
|
|||
|
Пробајте ово ....
извадите батерију и кабл напајања ... притисните дугме напајања за пуну минуту. убаците кабл напајања и струју на лаптоп ... јави ми .... |
|
|
|||
|
|||
|
Звучи као да ми је да постоји проблем са хард диск или возити га само што је упитан видим како си то заменио али можда начин на који сте повезани на хард диск у лаптоп?
Ја бих направити једноставан задатак преузети отјерао, а затим замените га натраг у изради, али сигурно је исправно повезани не дозволи ми другарица. |