![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, Bir Toshiba Satellite ile garip bir sorun olduğunu ve herkesin önce bu aynı sorun, deneyimli ya da sorunun ne olduğunu biraz fikir görmek istedim. Its a Toshiba Satellite A35-S159, XP Pro SP3 çalıştıran. Bir adam kapalı, bu sabit disk kötü olduğunu bilmeden bu aldım. Ben sabit disk yerine ve XP yüklü. Ben İnternet arama ve sürücüleri yüklü (ki bu arada bile Toshiba site ... ne kadar olduğu ile's) değildir. Zaten bana ani durdurma birinin dizüstü. Ne zaman bu Bunu geri güç değil bu. Önce AC adatper çıkarın ve daha sonra sahip geri takın, bu güçler arkasında. Ancak, sadece Windows Başlangıç ekranı ve sonra shutsdown gidiyor. Bu ısınma sorunu bir bitti, bu yüzden ben heatsink dışarı patladı ve taraftarları gerçekten, bu heatsink ve CPU temizlenmediği iyi, düşünce ve bazı heatsink Bileşik yeniden. Hala, Windows logosu ekranda ve daha sonra alır kapatır. Sonunda keşfettim, eğer bağlı değil, bu iyi çalışan bir batarya. Ben AC güç şimdilik, ama onu runnig oldum pil kullanmak istiyorum. Any suggestions? You hatalı pil mi? Eğer sorun değil ben yerine başka bir 75 $ atık istemiyorum. Bu konuyla ilgili, kimsenin opionion duyar veya seviyor eğer benzer bir sorun yaşandı ve çözünürlüğü ne olduğunu. Thanks in advance, Rob |
|
| |||
| |||
| Bu .... deneyin Pil ve elektrik kablosunu çıkarın ... tam bir dakika için güç düğmesine basın. eklemek güç kablosunu ve güç laptopunda ... yaz .... bildirin |
|
| |||
| |||
| Gibi bana bu gibi değiştirilmiştir var ya da görülmeye şüphelidir kendini sürücü, sabit sürücü ile ilgili bir sorun var gibi ama belki de, dizüstü bilgisayarınızın bir sabit sürücü bağladıysanız yolu? Ben sürücü almak ve sonra basit bir görev yapar geri onu yerine ancak yaparken doğru bana dostum izin bağlı olduğunu unutmayın. |