менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Ноутбук вимикається з акумулятора В

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 червня 2009, 19:36
Нові члени групи

Ей кожен,

У мене є дивна проблема з Toshiba Satellite і хотів бачити, в кого виникла ця ж проблема до або має деяке розуміння того, що це питання. Її Toshiba Satellite А35-S159, Running XP Pro SP3. Я купив цей Off хлопець, знаючи, що жорсткий диск був погано. Я замінив жорсткий диск і завантажується XP там. Я шукав в Інтернеті та завантаження драйверів (яка, до речі, навіть не на сайті компанії Toshiba ... Що сталося з цим). У будь-якому випадку, ноутбук всі раптово запірної на мене. Коли ж вона цього не можу влада його назад. Я повинен спочатку від'єднати adatper змінного струму, а потім підключити його назад, то повноваження назад. Однак, це тільки йде на поводу екран завантаження Windows, а потім shutsdown. Я думала, що це перегрів проблема, тому я задув радіатора і фани дійсно хороший, очищення радіатора і процесора, а також повторно Деякі радіатора з'єднання. Тим не менше він отримує на екран логотипу Windows, а потім відключається. Я, нарешті, виявив, що якщо акумулятор не підключено, він працює добре. Я був runnig It Off від мережі змінного струму зараз, але хотів би використовувати батарею. Будь-які пропозиції? Чи вважаєте ви свою несправної батареї? Я не хочу витрачати ще $ 75 для заміни, якщо це не питання. Мені дуже хотілося б почути opionion нікому з цього питання, або якщо вони зіткнулися з аналогічною проблемою і що ця резолюція була.

Спасибо заранее,
Роб
Old 21 червня 2009, 10:13
Нові члени групи

Спробуйте це ....
Видаліть батареї і мережевий шнур ...

натисніть кнопку живлення на цілу хвилину.

вставити шнур харчування й енергії на ноутбук ...

Дозвольте мені знати ....
Old 27 червня 2009, 11:34
Донор групи

Схоже, мені, що є проблема з жорсткого диска або диска він собі що дуже сумнівно, бачачи, як ви замінили, але, може бути, що так, як ви підключили жорсткий диск в ноутбуці?
Я хотів би зробити просту завдання взяти диск і потім замінити його назад в рішеннях, але впевнений, що це правильно підключені Хай мене немає партнера.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.