![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей кожен, У мене є дивна проблема з Toshiba Satellite і хотів бачити, в кого виникла ця ж проблема до або має деяке розуміння того, що це питання. Її Toshiba Satellite А35-S159, Running XP Pro SP3. Я купив цей Off хлопець, знаючи, що жорсткий диск був погано. Я замінив жорсткий диск і завантажується XP там. Я шукав в Інтернеті та завантаження драйверів (яка, до речі, навіть не на сайті компанії Toshiba ... Що сталося з цим). У будь-якому випадку, ноутбук всі раптово запірної на мене. Коли ж вона цього не можу влада його назад. Я повинен спочатку від'єднати adatper змінного струму, а потім підключити його назад, то повноваження назад. Однак, це тільки йде на поводу екран завантаження Windows, а потім shutsdown. Я думала, що це перегрів проблема, тому я задув радіатора і фани дійсно хороший, очищення радіатора і процесора, а також повторно Деякі радіатора з'єднання. Тим не менше він отримує на екран логотипу Windows, а потім відключається. Я, нарешті, виявив, що якщо акумулятор не підключено, він працює добре. Я був runnig It Off від мережі змінного струму зараз, але хотів би використовувати батарею. Будь-які пропозиції? Чи вважаєте ви свою несправної батареї? Я не хочу витрачати ще $ 75 для заміни, якщо це не питання. Мені дуже хотілося б почути opionion нікому з цього питання, або якщо вони зіткнулися з аналогічною проблемою і що ця резолюція була. Спасибо заранее, Роб |
|
| |||
| |||
| Спробуйте це .... Видаліть батареї і мережевий шнур ... натисніть кнопку живлення на цілу хвилину. вставити шнур харчування й енергії на ноутбук ... Дозвольте мені знати .... |
|
| |||
| |||
| Схоже, мені, що є проблема з жорсткого диска або диска він собі що дуже сумнівно, бачачи, як ви замінили, але, може бути, що так, як ви підключили жорсткий диск в ноутбуці? Я хотів би зробити просту завдання взяти диск і потім замінити його назад в рішеннях, але впевнений, що це правильно підключені Хай мене немає партнера. |