![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Просто имам добра сделка за лаптоп, но тя е Vista. Мисля, че е млечниче всичките паметта на лаптопа. Тя работи добре поставен, но когато го изключете можете да кажете, че забавя. Аз съм да мисля за отпадане до XP временно, докато всички буболечки са работили на Vista. Дали някой знае дали това е умна идея с лаптоп? Има ли проблеми със съвместимостта? Всякакви различни стъпки за форматиране лаптоп? Благодаря за помощта, момчета.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Той не Vista. Това е вашето процесор Дроселиране самата, когато не сте включен в AC сила да спаси живота на батерията.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Какво да е лаптоп и не дойде с Vista инсталирани? Ако е така Вие може да имате проблем с намирането на драйвери за него
Имам мои създаден за двойно зареждане, така че да можете да използвате и двете операционни системи
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Im не е доволен от нея включен в стената било. Разбирам батерията забавя го, аз просто DONT знае много за Vista и чул неговата памет свиня. Аз ще видя дали мога да намеря система спецификациите. Dual обувка може да бъде добра идея да разберете дали това е изглед причинява забавяне на компютъра, както и водачът съвместимост.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тя не е Vista с XP тя все още ще забави при изключени от мрежата.
|
|||
|
|||
|
Добре heres статистиката. Трябва да имате предвид, че за 400 долара
. Процесор 2.0ghz, AMD Turion 64x2 15,4 инчов дисплей автобус: 1600mhz кеш 512kb 3gb памет DDR 2 HD 5400rpm SATA 160gb NVIDIA gefore 7150 м, до 1071mb DVD горелка и т.н. Мисля, че трябва да бъде основна информация. Просто се опитвам да текат някои основни игри, WOW CounterStrike др Дали един понижи до XP помогне изпълнението на този лаптоп? Благодарности. |
|
|
|||
|
|||
|
3 GB на овен в лаптоп?
|
|
|
|||
|