![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem hodně na notebooku, ale to má Vista. Myslím, že je odsává všechny paměti v notebooku. Běží jemné zapojena, ale když jsem ho odpojit, můžete říct, že se zpomalí. Přemýšlím o shození dolů XP dočasně, dokud nejsou všechny chyby jsou vypracovány z Windows Vista. Ví někdo, jestli je to chytrý nápad s notebookem? jsou tam problémy s kompatibilitou? Jakýkoliv jiný postup formátování notebook? Díky za pomoc chlapci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není to Vista. Je to váš procesor škrcení sama, když nejste zapojen do napájení střídavého proudu pro uložení baterie.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co udělat, je laptop, a to přišlo s předinstalovanou Vistou? Pokud ano, můžete mít problém najít pro něj odpovídající ovladače Mám důl zřízena pro dual boot, abych mohl používat oba operační systémy
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Im ne radost s ní zapojen do zdi jeden. Chápu, že baterie zpomaluje ho, jen jsem dont vŘdŘt mnoho kolem Vista a slyšel jeho paměti prase. Uvidím, jestli se mi podaří najít systémové specifikace. Dvojnásobný bota může být dobrý nápad, zjistit, jestli to je vista příčinou zpomalení počítače, stejně jako s kompatibilitou ovladačů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není to Vista, s XP bude i nadále zpomalovat, když odpojen od elektrické sítě.
| |||
| |||
| Dobře heres statistiky. mějte na paměti to mám za 400 dolarů . Procesor 2,0 GHz, AMD Turion 64x2 15,4 "displej sběrnice: 1600MHz 512kb cache paměť 3GB DDR 2 5400ot./min 160GB SATA HD nvidia gefore 7150m, až 1071megabajt DVD vypalovačka, atd. Myslím si, že by měla být základní informace. Jen se snažím provozovat některé základní hry, WOW atd. protiúder by downgrade na XP pomoci výkon na tomto notebooku? Díky. |
|
| |||
| |||
| 3 GB ram v notebooku? |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vista Oddíly otázky? | KanoakaVirus | Drives & Removable Media | 3 | 31. března 2009 09:51 |
| Dotaz asi na obrazovce keyboard.ref Vista | ashmehta | Obecné Software Chat | 2 | 12. května 2008 12:23 |
| Vista bodu obnovení otázku | ashmehta | Obecné Software Chat | 3 | 11. května 2008 04:34 |
| Vista Desktop Dotaz na notebook HP | JennB213 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. ledna 2008 11:00 |
| Vista Otázka | mykul | Operační systémy Windows | 1 | 15. října 2007 20:59 |
| Thread Nástroje | |
| |