![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά πήρε μια καλή συμφωνία για ένα φορητό υπολογιστή, αλλά έχει Vista. Νομίζω ότι είναι το πιπίλισμα όλες τις μνήμης στον φορητό υπολογιστή. Τρέχει πρόστιμο στην πρίζα, αλλά όταν αποσυνδέστε μπορείτε να το πείτε επιβραδύνει. Σκέφτομαι για πτώση κάτω για να XP προσωρινά έως ότου όλα τα σφάλματα εκπονηθεί των Vista. Ξέρει κανείς αν αυτή είναι μια έξυπνη ιδέα με ένα laptop; υπάρχουν θέματα συμβατότητας; Κάθε διάφορα στάδια μορφοποίηση ένα laptop; Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι Vista. Είναι ο επεξεργαστής σας επιτάχυνσης ίδιο όταν δεν είστε συνδεδεμένο σε εναλλασσόμενο ρεύμα για να σώσει τη ζωή της μπαταρίας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό που κάνει είναι το laptop και έκανε αυτό έρχονται με προεγκατεστημένα τα Vista; Αν ναι μπορείτε να έχετε πρόβλημα βρίσκοντας τους οδηγούς για την Έχω δικό μου που έχει συσταθεί για διπλή εκκίνηση, έτσι ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δύο λειτουργικά συστήματα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Im μη ικανοποιημένος με την πρίζα στον τοίχο είτε. Κατανοώ την μπαταρία επιβραδύνει, απλά ξέρω πολλά για Vista και παρακολούθησε την γουρούνι της μνήμης. Θα δω αν μπορώ να βρω specs συστήματος. Διπλής εκκίνησης μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να μάθετε αν είναι μακρινή θέα που προκαλεί η επιβράδυνση του υπολογιστή, καθώς και τη συμβατότητά του οδηγού. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι Vista, με XP θα εξακολουθεί να επιβραδύνει όταν αποσυνδεθεί από το ηλεκτρικό δίκτυο.
| |||
| |||
| Alright heres η stats. έχετε κατά νου το πήρα για 400 δολάρια . Επεξεργαστή 2.0GHz, AMD Turion 64x2 15,4 ιντσών οθόνη λεωφορείο: 1600MHz cache 512KB 3gb μνήμης DDR 2 SATA HD 5400rpm 160GB nvidia gefore 7150m, μέχρι 1071mb DVD burner, κλπ. Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι οι βασικές πληροφορίες. Προσπαθώ απλά να τρέχει κάποια βασικά παιχνίδια, WOW counterstrike κλπ. θα αποτελεί υποβάθμιση των επιδόσεων να βοηθήσει XP σε αυτό το laptop; Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| 3 GB μνήμης RAM σε ένα laptop; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα Vista Ερώτηση; | KanoakaVirus | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 31 Μαρ 2009 09:51 |
| Ερώτηση σχετικά με την επί της οθόνης keyboard.ref Vista | ashmehta | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 12η Μαΐου 2008 12:23 |
| Vista σημείο επαναφοράς ερώτηση | ashmehta | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 11η Μαΐου 2008 04:34 |
| Vista Desktop Ερώτηση σχετικά με την HP Laptop | JennB213 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 7 Ιαν 2008 11:00 |
| Ερώτηση Vista | mykul | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 15 Οκτ 2007 20:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |