![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most kaptam egy jó üzletet, egy laptop, de a Vista. Azt hiszem, szopja ki az összes memóriát a laptop. Ez fut finom dugva, de amikor húzza ki, hogy meg tudod mondani, hogy lelassul. Gondolkozom leengedjük az XP ideiglenesen, amíg az összes hiba dolgozzák ki a Vista. Csinál akárki tud ha ez egy okos ötlet egy laptop? vannak-e kompatibilitási problémák? Bármely más lépéseket, a formázás a laptop? Köszönöm a segítséget srácok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nem Vista. Ez a processzor sebességének szabályozása is, ha éppen nincs csatlakoztatva hálózati menteni az akkumulátor élettartamát.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi teszi a laptop, és nem jöhetett előre telepített Vista-val? Ha igen, akkor lehet baj a megállapítás illesztőprogramokat Én az enyémet felállított kettős csomagtartó, hogy tudom használni mindkét operációs rendszer
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Im nem elégedett vele dugva a falba sem. Megértem az akkumulátort lassul le, én csak dont tud sokat a Vista és hallotta, hogy egy memória disznó. Meglátjuk, ha találok rendszer szemüveg. Dual boot is jó ötlet, annak kiderítésére, hogy ez okozza a kilátás lelassíthatja a számítógép, valamint a driver kompatibilitást. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nem Vista, az XP akkor is lassul, amikor kihúzta a hálózati.
| |||
| |||
| Rendben eretnekségek a statisztikában. figyelmét, megvan a 400 dolcsi . 2,0 GHz-es processzor, AMD Turion 64X2 15,4 hüvelykes kijelző busz: 1600 512KB cache 3 GB DDR 2 memória HD 160GB SATA 5400rpm nvidia gefore 7150m-ig 1071mb DVD-író, stb Úgy gondolom, hogy kell az alapvető információk. Csak próbálok futtatni néhány alapvető játékok, WOW counterstrike, stb lenne egy XP downgrade help teljesítménye ezen a laptop? Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| 3 GB RAM egy laptop? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista Partitions kérdés? | KanoakaVirus | Drives & Removable Media | 3 | 31. március 2009 09:51 |
| Kérdés a képernyőn keyboard.ref Vista | ashmehta | General Chat szoftver | 2 | 12. május 2008 12:23 |
| Vista visszaállítási pont kérdés | ashmehta | General Chat szoftver | 3 | 11. május 2008 04:34 |
| Vista Desktop kérdés HP Laptop | JennB213 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 7. január 2008 11:00 |
| Vista Kérdés | mykul | A Windows operációs rendszerek | 1 | 15. október 2007 20:59 |
| Téma eszközök | |
| |