![]() |
|
| |||
| |||
| פשוט יש הרבה מאוד במחשב נייד, אך יש לה ויסטה. אני חושב שזה מתחנף כל זיכרון המחשב. היא פועלת בסדר מחובר, אבל כשאני נתק זה אתה יכול להגיד את זה מאיטה. אני חושב על הטלת מטה עד ל-XP זמנית את כל הבאגים הם הסתדרו של Vista. האם מישהו יודע אם זה רעיון חכם עם מחשב נייד? יש בעיות תאימות? כל השלבים של עיצוב שונה במחשב נייד? תודה על הבחורים לעזור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא Vista. זה המעבד שלך ויסות עצמה כשאתה לא מחובר לחשמל כדי להציל את חיי הסוללה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה לעשות הוא המחשב הנישא הוא הגיע עם ויסטה מותקנת מראש? אם כך ייתכן מתקשים למצוא נהגים בשביל זה יש לי את שלי להגדיר עבור אתחול כפול, כך שאני יכול להשתמש בשתי מערכות הפעלה
|
| |||
| |||
| Im לא מרוצה זה מחובר לחשמל או הקיר. אני מבין את הסוללה מאט אותו, אני פשוט לא יודע הרבה על Vista ו שמע חזיר הזיכרון שלה. אני אראה אם אני יכול למצוא מפרט מערכת. אתחול כפול יכול להיות רעיון טוב כדי לגלות אם זה Vista בגרימת להאט של המחשב, כמו גם תאימות מנהלי התקנים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא Vista, XP עם זה ימשיך להאט כאשר ניתק מן mains.
| |||
| |||
| Alright Heres את הנתונים הסטטיסטיים. לזכור את זה עבור 400 דולר . מעבד 2.0GHz, מעבד AMD Turion 64x2 תצוגת 15.4 אינץ אוטובוס: 1600MHz מטמון 512KB זיכרון 3Gb DDR 2 HD 160GB SATA 5400rpm nVidia 7150m gefore, עד 1071mb צורב DVD, וכו ' אני חושב שזה צריך להיות מידע בסיסי. רק מנסה לרוץ כמה משחקים בסיסיים, וכו 'WOW Counterstrike היה שדרוג לאחור כדי לעזור ביצועים XP על הנייד הזה? תודה. |
|
| |||
| |||
| 3 GB של RAM ב מחשב נייד? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Vista מחיצות שאלה? | KanoakaVirus | כוננים & נשלפת | 3 | 31 מרץ 2009 09:51 |
| שאלה לגבי Vista על המסך keyboard.ref | ashmehta | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -12 במאי 2008 12:23 |
| Vista נקודת שחזור שאלה | ashmehta | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 11th May 2008 04:34 |
| שאלה על שולחן העבודה Vista HP Laptop | JennB213 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 7 ינואר 2008 11:00 |
| שאלה Vista | mykul | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -15 בחודש אוקטובר 2007 20:59 |
| שרשרת כלים | |
| |