![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog turiu gerą sandorį dėl laptopo, bet jis turi Vista. Manau, kad tai yra čiulpti iki visų nešiojamojo kompiuterio atmintį. Jis veikia gerai prijungtas, bet kai aš išjunkite jį galite pasakyti ją lėtina. Aš galvoju apie nuleisti žemyn XP laikinai, kol visos klaidos yra apdorojamos iš Vista. Ar kas nors žino, jei tai yra protingas mintis su nešiojamas? Ar suderinamumo problemas? Bet skirtingi veiksmai formatavimą nešiojamas? Thanks for the help guys. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai ne Vista. Tai tavo procesorius Greičio pati, kai esate ne įjungtas į maitinimo taupyti baterijos tarnavimo laiką.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką gali padaryti, yra nešiojamas kompiuteris ir padarė tai ateis su įdiegta Vista? Jei taip, jums gali būti sunku rasti tvarkykles ji Aš turiu savo sukurtą dvigubos įkrovos, kad galiu naudoti abi operacines sistemas
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Im not malonu su juo prijungtas prie sienos arba. Suprantu, baterija lėtina it down, I just dont know much about Vista ir išgirsti jo atminties šernas. I'll see, jei aš galiu surasti sistemos specifikacija. Dual boot gali būti gera idėja, kad išsiaiškintumėte, ar tai Vista kelia sulėtėjimo kompiuterio, taip pat vairuotojo suderinamumas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai ne Vista, su XP, tai bus dar lėčiau, kai išjungtas iš elektros tinklo.
| |||
| |||
| Alright heres statistika. Atminkite, kad gavo 400 Bucks . Procesorius 2.0Ghz, AMD Turion 64x2 15,4 colių Bus: 1600MHz Cache 512KB atmintis 3GB DDR 2 SATA 160GB HD 5400 NVIDIA gefore 7150m, iki 1071mb DVD ir tt Manau, kad turėtų būti pagrindinė informacija. just tryin to paleisti keletą pagrindinių žaidimų, WOW Counterstrike tt būtų grįžti prie XP, padėti atlikti šį nešiojamas? Ačiū. |
|
| |||
| |||
| 3 GB RAM ir nešiojamas? |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vista Pertvaros klausimas? | KanoakaVirus | Drives & Removable Media | 3 | Kovas 31, 2009 09:51 |
| Klausimas apie ekrane keyboard.ref Vista | ashmehta | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Gegužė 12, 2008 12:23 |
| Vista atkūrimo Point klausimas | ashmehta | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Gegužė 11, 2008 04:34 |
| Vista Desktop Klausimas HP Laptop | JennB213 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 7 sausis 2008 11:00 |
| Vista Klausimas | mykul | Windows "operacinės sistemos | 1 | 15 spalis 2007 20:59 |
| Temos įrankiai | |
| |