![]() |
|
| |||
| |||
| Atkal labs darījums ar portatīvo datoru, bet tā ir Vista. Es domāju, ka ir nepieredzējis izstrādā visas atmiņas klēpjdators. Tā iet fine plugged in, bet kad es atvienojiet to varat pateikt, tas samazinās. Es domāju par to krišanu uz leju, lai XP uz laiku, kamēr visi bugs ir strādājis no Vista. Vai kāds zina, ja tas ir gudrs ideja ar portatīvo datoru? Vai ir saderības problēmas? Jebkurš dažādus soļus formatējumu klēpjdators? Paldies par palīdzību puišiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas nav Vista. Tas ir jūsu procesors droselēšanas pati, kad tu neesi pieslēgts maiņstrāvas, lai saglabātu akumulatora ekspluatācijas laiku.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko darīt ir klēpjdators, un tā tas nāk ar Vista preinstalled? Ja tā Jums var būt problēmas atrast draiveri tai Man ir mans izveidotas dual boot, lai es varētu izmantot abas operētājsistēmas
|
| |||
| |||
| Im nav apmierināta ar to plugged in sienas vai nu. Es saprotu, akumulatoru palēnina to uz leju, es tikai dont zināt daudz par Vista un uzklausīja tās atmiņas bullēns. Tiksimies, ja es nevaru atrast sistēmas specs. Dual boot var būt laba ideja, lai uzzinātu, vai tā ir vista rada palēnināt ar datoru, kā arī vadītāja saderību. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas nav Vista, ar XP tā joprojām palēnināt kad atvienots no elektrotīkla.
| |||
| |||
| Alright heres stats. paturēt prātā dabūja to 400 dolāriem . Processor 2.0GHz, AMD Turion 64x2 15,4 collu displejs autobusu: 1600MHz kešatmiņu 512KB atmiņu 3GB DDR 2 SATA HD 5400 160GB NVIDIA gefore 7150m, līdz 1071mb DVD rakstītājs, utt Es domāju, ka būtu pamatinformāciju. tikai tryin palaist dažas pamata spēles, WOW Counterstrike utt varētu uz XP palīdzēt sniegumu pazemināt šajā klēpjdators? Pateicība. |
|
| |||
| |||
| 3 GB RAM klēpjdators? |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |