![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Just got a good deal na laptopie, ale ma Vista. Myślę, że to ssanie się wszystkie pamięci w laptopie. Działa dobrze podłączone, ale kiedy odłączyć go można powiedzieć, spowalnia. Myślę o upadając na XP tymczasowo, dopóki wszystkie usterki są opracowywane z Vista. Czy ktoś wie, czy jest to inteligentny pomysł z laptopem? Czy są problemy ze zgodnością? Wszelkie inne działania formatowanie laptopa? Dzięki za pomoc chłopaki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie Vista. To twój procesor dławienia się, gdy nie jesteś podłączony do źródła zasilania, aby zapisać baterii.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakiej marki jest laptop i to się stało z preinstalowana Vista? Jeśli tak, możesz mieć problem ze znalezieniem dla niego sterowniki Ja mam skonfigurowane do podwójnego rozruchu tak, że mogę korzystać z obu systemów operacyjnych
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Im nie cieszy się z jej podłączony do ściany albo. Rozumiem baterii zwalnia go, po prostu nie wiem zbyt wiele o Vista i usłyszał jej wieprz pamięci. I'll see if i can find specyfikacje systemu. Podwójnego rozruchu może być dobry pomysł, aby dowiedzieć się, czy jest to widok powoduje spowolnienie komputera, jak również ze zgodnością sterowników. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie Vista, XP będzie nadal spowolnić gdy odłączony od sieci.
| |||
| |||
| Alright heres statystyk. Należy pamiętać, ale to za 400 dolarów . Procesor 2,0 GHz, AMD Turion 64x2 15,4 calowy wyświetlacz Autobusem: 1600 512KB pamięci podręcznej 3gb pamięci DDR 2 HD 160 GB SATA 5400rpm NVIDIA GeFore 7150M, do 1071mb Nagrywarka DVD, itp Myślę, że należy podstawowe informacje. just tryin uruchomić kilka podstawowych gier, WOW counterstrike itp. będzie downgrade do XP pomóc w realizacji tego laptopa? Dzięki. |
|
| |||
| |||
| 3 GB pamięci RAM w laptopie? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |