![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tocmai am primit o afacere bună pe un laptop, dar are Vista. Cred că este suge tot de memorie în laptop. It runs fine conectat, dar când am deconectaţi-l poţi spune ea încetineşte. Ma gandesc despre dropping jos la spre XP temporar, până când toate bug-uri sunt stabilite de Vista. Does anyone know dacă aceasta este o idee inteligent, cu un laptop? există probleme de compatibilitate? Orice etape diferite de formatare un laptop? Multumesc pentru ajutor baieti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu e Vista. Este procesorul de supraîncărcarea în sine şi când nu sunteţi conectat la sursa de curent alternativ pentru a salva de viaţă a bateriei.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ceea ce face este de laptop şi a făcut-o veni cu Vista preinstalat? În cazul în care acest lucru este posibil să aveţi probleme în a găsi driver pentru acesta Eu am a mea înfiinţează, pentru dual boot astfel încât să pot utiliza ambele sisteme de operare
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Im nu mulţumit cu el conectat în perete, fie. Am înţeles acumulatorul încetineşte-o jos, tocmai am dont know much despre Vista şi a auzit un porc sale de memorie. Voi vedea dacă pot găsi specificaţiile de sistem. Dual boot poate fi o idee bună pentru a afla dacă aceasta este vista cauzează încetini a computerului, precum şi compatibilitatea şoferului. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu e Vista, cu XP se va încetini în continuare în jos atunci când deconectată de la reţea.
| |||
| |||
| Bine Heres statisticilor. Tineti minte luat-o pentru 400 de dolari . Processor 2.0GHz, AMD Turion 64x2 15.4 inch display autobuz: 1600MHz cache 512KB 3GB de memorie DDR 2 HD 160 GB SATA 5400rpm nvidia 7150m gefore, până la 1071mb DVD writer, etc Cred că ar trebui să fie informaţii de bază. incerc doar pentru a rula unele jocuri de bază, WOW Counterstrike etc ar fi un downgrade la spre XP performanţă ajuta pe acest laptop? Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| 3 GB de RAM într-un laptop? |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |