![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len mám moc práce na notebooku, ale má Vista. Myslím si, že je sání všetky pamäte v notebooku. Prevádzkuje jemné elektrickej sieti, ale keď som ju vytiahnite si môžete povedať, že sa spomaľuje. Já jsem přemýšlel o pád nadol XP dočasne, kým všetky chyby sú vypracovávané na Vista. Ví někdo, jestli se nejedná o šikovný nápad s notebookem? Existujú problémy s kompatibilitou? Akýkoľvek iný postup formátovania notebooku? Vďaka za pomoc, páni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je to Vista. Je to váš procesor rdoušení sám, keď si nie ste zapojený do AC moc ušetriť životnosť batérie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo urobiť, je prenosný a urobil to prísť s Vista předinstalován? Ak áno, môžete mať problémy nájsť ovládače pre ňu Mám dole nastaviť pre duálny boot takže môžem použiť oba operačné systémy
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Im nie je spokojný s jeho zapojený do steny buď. Chápem batérie spomaľuje to nadol, já dont vedieť nič o Vista a počul jeho pamäti brav. Uvidím, či môžem nájsť systém špecifikácie. Duálny boot môže byť dobrý nápad, aby zistili, či je priehľad spôsobuje spomaliť z počítača, rovnako ako vodič kompatibility. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je to Vista, s XP bude naďalej spomaľovať, keď odpojený od elektrickej siete.
| |||
| |||
| Dobre Heres štatistiky. Myslite na to, máš to za 400 dolárov . Procesor 2.0GHz, AMD Turion 64x2 15,4 palca displej Autobusom: 1600MHz 512kb cache 3gb pamäte DDR 2 SATA HD 5400ot./min 160gigabajt nvidia gefore 7150, a to až do 1071megabajt DVD, atď Myslím si, že by mala byť základné info. Len sa snažím spustiť niektoré základné hry, WOW atď protiuder by downgrade na XP pomoci výkon na tomto notebooku? Vďaka. |
|
| |||
| |||
| 3 GB pamäte RAM v notebooku? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vista Sekcie otázky? | KanoakaVirus | Drives & Removable Media | 3 | 31. marca 2009 09:51 |
| Dotaz asi na obrazovke keyboard.ref Vista | ashmehta | Všeobecné Software Chat | 2 | 12. mája 2008 12:23 |
| Vista bodu obnovenia otázku | ashmehta | Všeobecné Software Chat | 3 | 11. mája 2008 04:34 |
| Vista Desktop Otázka na notebook HP | JennB213 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. januára 2008 11:00 |
| Vista Otázka | mykul | Operačné systémy Windows | 1 | 15. októbra 2007 20:59 |
| Thread Tools | |
| |